Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa przyjazń

to zdarzyło się naprawdę , więc patrzcie i uczcie się od zwierząt

Polecane posty

Gość ula której ukradli nick
oczywiście że baby co tłuką mężów ( ooo wcale nie taka rzadkość) też zasługują na potępienie.A nie bój boba już tam w pierdlu dobrze wiedzą z kim mają do czynienia i za zwykłego liścia wymierzonego niewiernej nikt nikogo nie nęka :P

Gość nieprawda bo nie sąąąą
takie baby co tłuką małżonków są stosunkowo łagodne. są takie, które potrafią doprowadzić świeżo upieczonego męża do ataku serca samym WRZASKIEM, KLNĄ, nie szanują ich matek, śmieją się z własnej bezkarności na głos i społeczeństwo nic do tego nie ma, więc nie używaj słowa "oczywiście", bo w rzeczywistości złe kobiety w ogóle nie są napiętnowane- wiem to z autopsji, bo piszę o mojej "matce"...

Gość aldldllddx
jesli to było z 15 lat temu to pamiętam tego psa

Gość skarpetka22
z innej beczki musiałam uśpić moją kotkę w lipcu..nie było ratunku..badania..zastrzyki...kotka cierpiała... do dziś po niej..tęskno.. a jej mama, kocica, codziennie wychodzi przed dom i ją wypatruje wraca/ zima/ dziwnie się zachowuje i widać wraca do m-ca, gdzie razem leżały... aż mi się serce ściska, jak patrzę na nią... podchodzi do miseczki, ogląda się, bo zawsze czekała, aż mała zje.. i dopiero ona.. tak tęsknie miauczy...

Gość ula której ukradli nick
skarpetka22 - przykro mi , miłości i opieki nad potomstwem też matki polki mogłyby uczyć się od zwierząt