Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sareeenka007

czy mam się jeszcze bać?

Polecane posty

Gość sareeenka007

A więc jakieś 2 miesiące temu przeżyłam bardzo bliski stosunek z chłopakiem -nie wiem czy można to nazwać seksem,ale doszl do tego że włożył mi penisa (nie wyczyszczonego na 100%) do pochwy były to raczej dni płodne ale nigdy nie wiadomo. Od tego momentu miałam już 2 okresy 2 owulacje(nawet plamienie owulacyjne) i w tą sobote ookoło mam dostać miesiączki a od sobty JAK NIGDY zaczeły pobolewać piersi (nie jakoś bardzo , lekko) i miałam znowy schizy...bo w styczniu wbiłam sobie w psychike(A mam ją bardzo słabą) ze jestem w ciąży. Miałam okres normalny 5 dniowy jak zwykle przed takim wydarzeniem ale to i tak do mnie nie przemawiało i czułam cień ciąży na plecach i dzisiaj zdecydowałam się na test ciążowy. I .... :)) już po 3 min był wynik negatywny ! Gruba krecha jedna w miejscu negatywnym ... :):):) I utrzymuje się nawet do teraz :))) Żadnych plamień ani nawet kresek innych ... Po prostu białe i kreska negatywna :)) Czy musze jeszcze się stresować ? Bo powoli czuje ten błogi spokój o którym tak marzyłam....ale czasem przez myśl przeleci ciąża :P...ale myśle że to taka kara za to że byłam tak nieodpowiedzialna i że sobie wbiłam to do głowy.Ale jest już o wiele lepiejl...Jak myśliie :)?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować