Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FasolkoweMarzenie

Test Ciążowy Raz Pozytywny, Raz Negatywny ...

Polecane posty

Hejka Laski mam zmartwienie... Ogółem jestem dziś jestem w 26 dniu cyklu... Wczoraj koło 14:00 zrobiłam test, ale nie płytkowy, tylko paskowy "wyszły 2 kreski" i nie wydaje mi się mam ten test przed sobą - mąż też stwierdził, że są 2 kreski. Po 30 minutach zrobiłam kolejny test (tej samej firmy) aby się upewnić - NEGATYWNY! Jak to? No, ale ok dziś na pierwszy mocz zrobiłam kolejny tj.trzeci (również tej samej firmy paskowy) i znów negatywny!!! Po jakimś czasie zrobiłam czwarty w akcie desperacji (już inny - tym razem płytkowy) OCZYWIŚCIE NEGATYWNY! No i kupiłam pre-test płytkowy NEGATYWNY. Ehhhh ręce mi opadają. Czy test może wyjść raz pozytywny a reszta negatywne? Nie mam już sił, nie wiem co myśleć - jestem załamana i nie wiem czego się spodziewać. Chyba tylko w czwartek albo max w sobotę przyjdzie nieszczęsna @ ... Miałyście podobny przypadek?

Gość skoro tyle wyszlo
na NIE to nie jestes, a jakbys pomyslala to zamiast kase wydawac na testy to trzeba bylo pojsc sobie na bete hcg i po klopocie, ale na moj nos to nie ciąza.

Gość Renatka czyli..
ale hcg jest bardziej wiarygodny niż zwykły "sikaniec"

Gość zalujesz 30 zł na test?
:O nie mam słow

Gość nooo tak,,,lepiej leciec na
darmówe, maz przyniesie :O

Gość Fasolkowa nie denewuj sie
poczekaj do terminu @ i wtedy zrob test. Takie to sprawiedliwe rozwiazanie. :)

Gość Bądź sobą
Sorry ale dla mnie to dziecinada. Dzieci czasem chorują trzeba będzie wydać np 100 zł na prywatnego lekarza 2 dni przed wypłata i co zrobisz? jak nie masz 30 zł na beta to skąd na dziecko? Taka jest prawda niestety...

Gość Teraz nie masz
30 zł a potem będziesz miała 5 tysięcy na wyprawkę?

Wy jesteście nienormalne? Na dziecko to pójdę pożyczę jak będzie trzeba :/ z resztą nie muszę się nikomu tłumaczyć... Masakra :/ TROLLE jedne! Jestem dzień przed wypłatą, miałam wydatki więc nie będę latać i pożyczać 30zł. Niestety to nie w moim guście! Potraficie człowiekowi doradzić nie ma co heh ŻAL !!!

Gość Jak się nie ma
pieniędzy to się dziecka nie płodzi i tyle. Dziecko kosztuje ot co.

Gość sorena
o taaaakkkkk:)

Gość jak najbardziej cos z nim nie
Raczej w ciąży nie jesteś skoro tyle testów wyszło negatywnych. Bynajmniej zastanawiające historia z tym jednym pozytywnym... wyraźne II kreski wyszły?

Gość Propo tematu
to w ciąży nie jesteś pierwszy test wyszedł fałszywie pozytywny a zapewne była to blada kreska albo cień cienia kreski?

Gość Kreski na pierwszym
teście wyszły blade, zdarza się przy braku ciąży nawet

Gość Wrzuć zdjęcie
testu najlepiej :P

Chyba troszkę Cię poniosło nie uważasz? Co ja zamordowałam dziecko czy co, że piszesz iż takie jak ja nigdy nie powinny? MASAKRA !!!!

Gość nie przejmuj się autroko
na tym forum jak nie zarabiasz 10 tysięcy jesteś nikim, nie przejmuj się ja musiałam pożyczyć kasę od mamy, bo by nam brakło do 10-ego. Mieliśmy problemy same i nieprzewidziane wydatki: samochód, dentysta, zapalenie oskrzeli u męża .

Gość o co ten ambaras?
no jak teraz nie masz 30 zł to lepiej dla ciebie,żebyś w ciąże nie zachodziła bo wydatki się zaczną i po co meczyć dziecko biedą????

A ja pytam po raz setny co Was obchodzi czy chcę mieć dzieci i ile mam pieniędzy? Pytanie brzmi co sadzicie o testach a nie o mojej sytuacji finansowej no i zaiste nie interesuje mnie Wasza opinia na temat mojego rodzicielstwa :)

Na pierwszym zdjeciu faktycznie uwidoczniona jest 2 kreska blada.Ja na twoim miejscu poczekalabym i zrobila test w dniu spodziewanej miesiaczki.Jakie dlugie masz cykle i kiedy ma pojawic sie miesiaczka?

Gość może jestem ślepa
ale na żadnym z tych testów nic nie widzę, jak chcesz to Ci mogę wrzucić moją bladą kreskę, ale ona widoczna

Gość łeeeeee te paskowe to jakies
porazki, nie ma ciazy i juz. Trudno.