Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FasolkoweMarzenie

Test Ciążowy Raz Pozytywny, Raz Negatywny ...

Polecane posty

Gość może jestem ślepa
zwracam honor, powiększyłam fotkę i faktycznie coś widać. Mi te testy paskowe tydzień po spodziewanej miesiączce wychodziły negatywne, a bobo pokazał bladą kreseczkę.

W ogóle to przykre jest, że Waszym zdaniem ktoś jak nie zarabia po te 10tyś. To nie da rady wychować dziecka. Ja dobrze zarabiam i mąż też, stać nas na dziecko, ale w tym miesiącu zaszaleliśmy (jak będzie dziecko to nam się ukróci, ale nie znaczy to, że żyję w ubóstwie po prostu taki miesiąc. I nie ma strachu bo jutro mam wypłatę ;) więc nie podniecajcie się tak bardzo ... Ps: no i ja wybierałam męża serem a nie stanem konta

Miesiączkę powinnam mieć w czwartek 28 dzień cyklu maksimum w sobotę 31 dzień cyklu. :) ja widzę coś na pierwszym i trzecim paseczku ...

Ludzie,skonczcie z tym dogadywaniem,bo to bez sensu.Nikt tu nie prosi o sporzadzenie bilansu materialnego autorki.Autorka zadala pytanie dotyczace testu i na zadane pytanie oczekuje odpowiedzi,a nie na temat swojego statusu materialnego.Anonimowo latwo jest kogos obrazac

No właśnie każdy pod przykryciem jest mądry... A to nie o to tu chodzi, aby się dowartościować ... Po co te plucie jadem ja tylko pytam o test bo się martwię, ale chyba jutro naprawdę na tą betę się wybiorę bo nie wytrzymam do miesiączki...

Gość autorko to może
jednak zrób jeszcze jutro z porannego moczu test jeszcze jeden, a jak już będziesz miała możliwość idź na hcg

adddddaaaaa na pierwszym teście akurat jest bardzo widoczna (widziało ją kilka osób w realu) na zdjęciu jeśli się przypatrzysz również ją można zauważyć ;)

Gość strasznie ci współczuję
ja też straciłam ciążę, potem długo się starałam od kolejną. Teraz jestem już w 6stym miesiącu, ale od początku mam z ciążą problemy i bardzo się boję. Trzymam kciuki za Ciebie, żeby to była dzidzia.

Gość JAk dla mnie
to tutaj nie ma żadnej ciąży

Ja w tym miesiącu też przeżyłam to samo. Jeden test pozytywny (kreska wyraźniejsza od tej z twojego testu), a cała reszta potem negatywnych. W ciąży nie jestem. Wydaje mi się, że Pepino wypuścił serię wadliwych testów pokazujących pozytywny wynik (bo to Pepino, prawda? mi też właśnie z Pepino fałszywy pozytywny wyszedł)

Gość ja wam powiem tak
wg mnie ciazy nie ma,testy czasem oszukują,ja takie kreseczki miałam przez ost 4 miechy i w ciązy nie byłam,nie rób sobie nadziei

albo wadliwy test albo był czulszy niż pozostałe i wychwycił bardzo niskie stężenie bety. Poczekałabym 2-3 dni i zrobiła kolejny z porannego moczu.

Gość Magdalena5569
Witam dziewczyny! Więc, miałam @ dostać 30.11, ale nie mam do tej pory.. Wczoraj wieczorem zrobiłam test bardzo szybko zobaczyłam jedną kreskę, więc wyrzuciłam go wyrzuciłam, ale dziś rano wstałam i chciałam sprawdzić ulotkę czy może na pewno wszystko dobrze zrobiłam.. Biorę test do ręki a tam dwie kreski.. ?! Nie wiem co mam myśleć.. Powinnam zrobić test z pierwszego siku zaraz po wstaniu, dziś już za póżno, więc może jutro.. A może któraś z Was tak miała? Pomóżcie ;)

Gość gość
Na tescie jest wyraznie napisane, ze zachodza po pewnym czasie reakcje chemiczne, ktore moga zmienic wynik testu. Swoja droga ja tez robilam w listopadzie z 6 testow :D Bo na pierwszym byly 2 kreski, okres spozniony o tydzien..5 pozostalych pokazalo jedna kreske, poszlam na bete i <0.1 niestety. A i nie szkoda mi na testy, gdyby zaraz sie ktos madry doczepil. Jak w koncu zajde w ciaze to zrobie jednego dnia z 20 :D o ile czestomocz nastapi :D