Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madame Pomidor

Mam 23 lata i jestem na utrzymaniu rodziców

Polecane posty

Gość Madame Pomidor

studiuje dziennie ale dopiero na drugim roku ekonomię.Boję się że po studiach nie znajde pracy i zostane bezdomny. Czy jestem nienormalny?

Gość Sami_90
No i co z tego? Ja mam dokładnie tak samo z tą małą różnicą, że jestem na 4 roku studiów. :) Bezdomnym na pewno nie zostaniesz, rodzice mieliby Cię z domu wyrzucić??? No a że niestety u nas jest jak jest, najwyżej będziesz wykonywać pracę niezwiązaną z zawodem. O pracę w jakimś sklepie czy czymś takim nie tak trudno.

Gość Madame Pomidor
Ale rodzice nie będą żyli wiecznie,. chciałbym aby żyli jak najdłużej. Chociaż może być też tak że ja bede żył krócej od nich. Nigdy nie wiadomo.

Gość o jej
ale fizoloficzna rozkmina ja na zaocznych na 3 r ekonomie duzo matmy i t p ale ja pracuje w sklepie wiec mam kase a ty miec nie bedziesz

Gość Madame Pomidor
Ale masz pieniądze i nie wydajesz ich? Bo co z tego że zarabiasz i wydajesz skoro po studiach cie zwolnią bo nie będziesz już studentką i i tak będziesz musiała szukać pracy

Gość Madame Pomidor
Tak tylko że nie znam bardzo dobrze języków obcych. Umiem angielski i niemiecki ale raczej podstawowy więc pewnie trudno by było załatwić za granicą coś w urzędzie czy wynająć mieszkanie