Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porypane laski

Porypane laski

Polecane posty

Gość Porypane laski

Więc tak siedzę sobie z dziewczyną w pizzerii wchodzi grupka 2 facetów i 2 dziewczyny. Po czym biorą się do zamawiania, jedna mówi: "kochanie to weź coś do picia i pizzę Mafię na pół" Koleś wstał poszedł zamówić, gdy przychodzi kelnerka ustawia napoje, mija chwila i słyszę jak laska się na niego drze: "kurwa coś ty mi wziął ,nie chcę tego, ja nie chciałam coli tylko fantę" itd łańcuszek się ciągną dalej. Gdy opuszczałem lokal ze swoją Lubą patrze, a jakiś baran mi auto zastawił więc, więc wkurzony wracam się do lokalu i podchodzę do tej grupki pytam się czy to ich auto, odpowiadają, że tak. więc dosadnie ale grzecznie karze je przestawić. Właściciel natychmiast udał się przepakować, a gdy opuszczaliśmy lokal, słyszę kozi śmiech jego dziewczyny szydzącej z niego, więc zdenerwowany wracam się i mowie: "skończ beczeć jak koza, jak nie umiesz się zachować to w chlewie jadaj" Ja pier normalnie współczesne młode dziewczyny to maja posrane, a kolesie to cipki. Kto tak uważa niech wpisuje swoje starcia z współczesnymi kosmitami:D

Gość Porypane laski
nom laski fajne też ciężko znaleźć w młodszych rocznikach :D

Gość a skąd wiesz co jest
między nimi,może im się nie układa,może On ją czymś wkurzył wcześniej? może ma ciężki pms i nie może nad nim zapanować? może jej się to tylko raz zdarzyło i jej wstyd? skąd wiesz...nie śpisz w ich łóżku.

Gość nuttertools
laski młode bywają ładne ale nasrane w głowie mają,nie mówię o wszystkich ale o większości,

Gość Bezzebna
Nie, ja wiem! Ona byla blondynka, prawda?

Gość Porypane laski
była szatynką, ale jej chłopiec był blondynem :D

Gość nuttertools
blondynka czy brunetka,jaka to różnica?większość taka jest

Gdybyś tak odezwał się do mojej laski to zarobiłbyś w mordę. Zawsze wtrącasz się w cudze sprawy? Dopóki nikomu nie dzieje się krzywda gówno powinno ciebie to obchodzić.

Gość Porypane laski
ojoj :D. Koleś widzę że jesteś kolejnym kosmitą. Sio z mojego tematu. To była moja sprawa zastawili mnie i nie znoszę panienek co myślą, że są bóg wie kim. Przyszedłem się zrelaksować a nie słuchać rżenia na cały lokal. Skoro takie Cie kręcą to współczucie.

Gość Porypane laski
numero duo do obory z reszta bydła :D

Boże, jak śmieli. Każdemu się zdarza. Gorsi są pojeby, którzy wszędzie nos wścibiają.

wkurwiające zachowanie owej dziewuchy, fakt, ale ile żeś Ty błędów nasadził:(

Gość fotel
numero duo jadłeś ostatnio może pizze Mafie na pół za swoją dziewczyną?

Gość Porypane laski
należysz widać też do tych do tych co trzeba im młotkiem tłumaczyć. Biedaku zmień dostawcę bo bredzisz. Niestety nie należę do osób które udają, że czegoś nie widzą. Krzycz sobie tutaj i zgrywaj gieroja tyle Twojego. Ja sobie poczytam i się z Ciebie pośmieje i tak nie mam nic lepszego do roboty. Pewnie jak odejdziesz od kompa pójdziesz pod pantofel.

Gość to są zwykłe
proste dziewuchy takie trzeba ignorowac tzw idi....

Gość nuttertools
nikt nosa nie wsadza,same sobie opinnie psujecie blachary pokazując co potraficie,wasze idiotyczne zajawki,pokazujecie to całemu światu a potem macie pretensie że ktoś to widzi i zwraca na to uwagę i ryj wsadza w nieswoje sprawy ale jak tu was nie zauważyć jak siedzę sobie kulturalnie w autobusie i wchodzą fajne młode laski i słyszę że ja temo wczoraj obciągnełam,temu dałam i temu dam bo ma fajną furę lub fryzurę,idiotki.

No jak ktoś nie ma argumentów, to musi wziąć młotek, bo to jedyna wasza metoda. Czego chcesz mnie uczyć? Chamskich odzywek? To już umiem. Wsadź sobie głębiej w dupę ten kijek zasrany paniczu. Wolę być szczerym burakiem, niż chamem i hipokrytą.

Gość to są zwykłe
no ten ma bmw,to mu zrobię..... ale on ma kasy jego tata ma firmę taką i siaką żenua

Przy okazji. Twoja dziewczyna musiała być bardzo z Ciebie dumna, o ile się ze wstydu nie spaliła.

Gość Porypane laski
dobrze że chociaż jesteś tego świadom swojego buractwa.

Gość Porypane laski
oj z Ciebie Twoja napewno jest o ile ją masz.

To działa w dwie strony zarówno niektóre dziewczyny jak i ich wybrańcy czasami uszy więdną sam kiedyś zwróciłem takim uwagę na plaży.Pełno małych dzieciaków,a tu wiązanki kur..,piz.. itp

"k**wa coś ty mi wziął ,nie chcę tego, ja nie chciałam coli tylko fantę" zachowuje się jak moja choleryczna matka do mojego taty:( nic jej nie pasuje. mogłeś jemu powiedzieć, żeby się pod żadnym pozorem z nią nie żenił

Ja tam do zabaw młodzieży nic nie mam sam kiedyś byłem młody i gniewny ale jakiś umiar człowiek miał.Ale patrząc na dzisiejszą (niektórą) młodzież uważam,że byłem aniołkiem

Może zamiast rzucać inwektywami, ustosunkuj się do tego co mówię, np. powiedz, że Bóg dał Ci misję zwalczania buractwa i szerzenia kultury. O nie, wykluczyłeś mnie z intelektualnej elity. Co ja teraz zrobię?

Gość Porypane laski
najlepsze jest to, że nie określiła co chciała. Jak to usłyszałem myślałem że z fotela spadnę.

Gość Porypane laski
numero duo prosta rada idź się powiesić, zrób przysługę ludziom.

Dobrze, biedaczku, nie będę już Ciebie męczył. Nie płacz. Poplotkuj tutaj sobie z koleżankami.

Gość Porypane laski
Temat jest dla panów czytaj ze zrozumieniem :D o w końcu zrozumiałeś i poszedłeś sobie mam nadzieje że zrobisz użytek ze sznura, bo na głupotę tylko to jest lekarstwem.