Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąglezmęczona

Jestem chora na Hashimoto i ciągle jestem zmęczona

Polecane posty

Gość ciąglezmęczona

Mam 18 lat. Jestem chora na Hashimoto i ciągle jestem zmęczona. Nie mam siły nic robić. Nie potrafię się nawet skupić na lekcji. Biorę leki od endokrynologa. Czy ktoś z Was choruje na tę chorobę ? Czy te leki mi wreszcie pomogą czy już zawszę będę się tak beznadziejnie czuła ? Biorę tabletki ok ok. pół roku .

Gość Agynessdeyn
Moja mama choruje na Hashimoto.Tez bierze leki od endokrynologa.Ostatnio mowto co ty-ciagle jest zmeczona,mimo tego,ze sie wysypia,nie ma energii.Badz caly czas pod opieka lekarza,nie zapominaj o dawkach lekow,to wazne.Wiem,ze to uciazliwe,ale niemozliwe jest,aby taki stan utrzymywal sie przez jakis bardzo dlugi okres czasu.Organizm roznie reaguje na zmiany pory roku itp.,wiec moze do twojej dolegliwosxi dolozylo sie przesilenie wiosenne ?

Gość ciąglezmęczona
Możliwe. Cały czas również wypadają mi włosy. Kiedyś miałam bujne loki a teraz pozostały mi tylko cienkie piórka. Boję się, że w końcu ołysieję całkowicie. Agynessdeyn - Czy Twojej mamie wzmocniły się włosy? Wiesz może czy jest w ogóle możliwe by doprowadzić te włosy do takiego stanu, w jakim były przed tą chorobą ?

Gość tytytyryty
Mojej mamie nie wypadają włosy,ale codziennie je morskie ryby i mnóstwo surowych warzyw

Gość tytytyryty
Kupiła w aptece jakiś suplement diety z omega 3, nie pije mleka i produktów mlecznych, kapusty surowej

Gość hashimottto
sa takie ziolowe leki brahmi hashimoto ma problem z koncenracja i ogolnym rozbiciem poczytajcie o tych ziolach ja dwa dni dopiero lykam, dlatego nie wiem czy w sumie dzialaja