Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta starej generacji

PROSZĘ O POMOC ws chyba prostej dla młodzieży :)

Polecane posty

chcę sobie zgrać film z neta na pendriva i oglądnąc na tv , skąd i jak go ściągnąć i jak wgrać . WIEELKIE DZIĘKI dobre człowieki

Gość thnbjmk
To nie jest takie proste. ;) Zależy, jaki masz telewizor. Ja się na tym nie znam, więc Ci nie pomogę niestety.

chodzi o film polski pt "czarne słońca" i /lub "mój przyjaciel chachiko" tv nie ma nic do rzeczy bo mam dekoder z usb.

Gość muscle master
no to wgrywasz na pena i wkładasz w ten otwór na telewizorze, nie wiem jaki format Ci pojdzie czy dividX czym RMBV czy ten winampowy

Gość Monokryształ prawdy:
Komp widzi pendrive takDamo jak dysk wymienny. Wchodzisz w moj kompiuter i w dysk wymienny, otwierasz katalog z filmem klikasz prawym klawiszem wybierasz kopiuj, przechodzisz do otwartego okna dysku wymiennego, nastepnie klikasz prawym i wklej i za kilka minut film jest na penie.

Gość Olleelga
Nie wiem skad sciagnac, pewnie z jakis torrentow, a potem jak masz na dysku do chop wyslij do - pamiec zewnetrzna, ale dalej to juz wiesz jak wlozyc usb do dekodera

Gość Monokryształ prawdy:
Nie radze pobieraczek bo po kilku dniach zaplacisz 100 pln. www.torrenty.org jest bez wirow. A w ogole poco sciagac,nie lepiej obejrzec online...