Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigcycki

DO SZCZUPŁYCH DZIEWCZYN Z DUŻYM BIUSTEM

Polecane posty

Gość bigcycki

czy wy też macie takie problemy z kupnem ubioru? Jestem szczupłą dziewczyną-mam 170 cm wzrostu, ważę ok. 53 kg, a biuscie mam ok.95 cm . Normalnie ubieram się w s/m, ale coraz częściej mam z tym problem, bo jak sukienka czy bluzka dobrze leży w cyckach to na pozostałym obszarze jest za duża/szeroka. A jak wszedzie jest idealnie-to w cyckach sie nie dopne:( szlag mnie juz trafia...

Gość bigcycki
no ja identycznie:) kurvicy juz mozna dostać....

Gość annnomarioooo
nie mam takich problemów ponieważ wiem, kto to krawcowa :-) poza tym coraz więcej sklepów wychodzi nam na przeciw, no ale jak się kupuje na bazarze to tak jest...

Gość bigcycki
tylko ja i pani Czkawka takie niewymiarowe?;) jak sie pozbyc chociaz troche tych durnych cycków????

Gość 35 latek ;-))
Takie dziunie lubimy najbardziej :classic_cool:

Gość bigcycki
annomariooooooo-po 1: mieszkam zagranica i nieznam tu zadnej krawcowej, po 2: nie kupuje na bazarach. Ostatnio chciałam kupic na all sukienke z Zary-opis rozmiaru L: biust-43-45 cm:O no toz kurwa...

Gość ojj znam ten ból
ja w dodatku mam jeszcze jeden problem - jestem wyższa niż Ty, mam 176, długie ręce i nogi i mam ogromny problem z dobraniem ciuchów...

Gość qwerty...
cycki macie normalne tylko tyłki za chude.Dla was 75 E to juz niby wielki biust a tak naprawde to maleństwa

Gość annnomarioooo
no i tu masz problem, może najwyższy czas tej krawcowej poszukać :-) nie wiem co ma do tego fakt, że mieszkasz za granicą Zara to akurat kiepski przykład, sieciówa i tyle. chociaż te wymiary to pewnie trochę przesadzone

Gość 35 latek ;-))
kazdej dobiore nie tylko bieliznę :classic_cool:

To chyba problem wszystkich busciastych. A teraz mam wrazenie, ze wiekszosc ubran to takie proste lejby, ktore radosnie zawisaja na biuscie i poszerzaja ponizej. Sama nie jestem az tak szczupla jak Ty, ale generalnie S-M, a biust F-G, wiec znam Twoj bol. W prostych (neprofilowanych) ciuchach wygladam jak w ubraniach ciazowych. Generalnie postawilam na koszule, bluzki i tuniki odcinane pod biustem, ewentualnie z dopasowanym swetrem albo kamizelka na wierzchu, jak koszula jednak jest za luzna. Aha, jestem w stanie spokojnie dobrac "gore" m.in. w Orsayu.

Gość bigcycki
niechce mi sie szukac krawcowej,potem latac na przymiarki i tak w kółko..... w bluzkach odcinanych pod biustem tez niestety niekorzystnie wygladam:O najchetniej zmniejszyłabym cycki....ehhhhh