Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minoko

Jak budować z nim intymność w związku?

Polecane posty

Gość minoko

Z moim partnerem jesteśmy razem od 2 lat. Mieszkamy osobno, u swoich rodziców. Ja wychowuję 7 letnią córkę. Od samego początku trudno nam był wygospodarować czas i miejsce na tylko naszą intymność. Staraliśmy się spędzać czas w 3-kę, aby poznawać się i budować relacje. Nasz czas zamykał się na wspólnym oglądaniu filmów, sporadycznie na wyjazdach w 2-kę, czy seksie w aucie. (bo gdzie indziej, jak wszędzie ktoś na nas patrzył....? ) Mijają 2 lata a my nadal w emocjonalnej rozsypce... mieszkamy baardzo blisko siebie, ale i tak widujemy się sporadycznie. Po części wynika to ze specyfiki naszej pracy, a po części z faktu, że on nie dąży do spotkań. Sam ich nie inicjuje. Nie wpada do nas na małą herbatkę. Już nie raz mówiłam jemu, że brak mi tego, ale nie dało to rezlultatów zamierzonych. :( dziś pękłam. W minionym tygodniu a dokładniej w przeciągu 8 dni widzieliśmy się 9 h. Dziś i mnie i jemu pasowało, abyśmy się spotkali. Wybrał kumpli. Początkowo miałam żal do niego, potem naszła mnie refleksja, że może dawno się z nimi widział, a my przecież spędziliśmy wczoraj 3,5 h razem. Nie mogłąm jednak się powstrzymać i powiedziałam jemu: myślałam , że dziś spędzimy czas razem....a on na to.... przecież widzieliśmy się wczoraj... (3,5h ) odeszłam w milczeniu... zatkało mnie. potem pisała, że potrzebuje trochę pobyć sam... ale jak się do tego mają kumple...???? nic nie rozumiem.... co robić ....??? mam dość.... Albo się tęskni i chce być razem albo nie.... tym bardziej, że dzień wcześniej planwaliśmy naszą przyszłość...... ??? co o tym myślicie...

Gość rozgoryczona dama
Hmm, bez owijania w bawełnę to zupełnie szczerze powiem, że facet nie ogarnia tematu , budujcie intymność na zasadzie pieska wrzuconegoo do wody, np zaproponuj wspólne oglądanie filmu - koniecznie w łóżku jest wtedy szansa na przytulenie itp:) jak wrzucisz pieska do wody to on sam musi nauczyc się ruszać łapkami

Gość minoko
proponuję... ale mam dość wiecznego wychodzenia i poroponowania... chcę aby i on dbał o nas... o mnie ... aby było widać jego zaangażowanie a nie moje tylko starania....

Gość babsje
facet juz tak ma ze musi czasem wyjsc z kumplami daj mu troche czasu, nie naciskaj,