Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość machu pichcu

Często latacie tradycyjnymi liniami lotniczymi?

Polecane posty

Gość machu pichcu

.

Gość Bądź sobą
a jakie to tradycyjne linie lotnicze?? na miotłach, czy odkurzaczach? :D

Gość machu pichcu
Już sie nie lata na miotłach! Nie wiesz????????? Nowoczesna wiedźma lata na zaawansowanym technologicznie Zelmerku :))))))))))))))))))) A tradycyjne linie lotnicze to tradycyjne linie lotnicze. Nie low-costy. Przykład: LOT, Lufthansa, AIR France itp.

Gość machu pichcu
? nikt nie lata? Przeciez tu same bogaczki przecież :)

Gość pomyliłeś forum....
Na tym są mamusie i kobietki w ciąży lub starające się,....a nie jakies czarownice i takie tam... :)

Gość machu pichcu
A czemu wybierasz tradycyjne?

Gość Bądź sobą
ja latam ryanair'em, to tradycyjna? Tzn z dzieckiem dopiero będę lecieć może we wrześniu a w ciąży też nie latałam.

Rayannair,wizzair dla ludzi o niskim budzecie.Ja nie mam zaufania,opoznienia tez,brak serwisu na pokladzie.Za kse owszem:)

Gość machu pichcu
Ryanair nie jest linią tradycyjną - nie liczy sie. Sorry. Pytam z ciekawości : ostatnio w rozmowie wyszło, że mało kto nimi lata. Kupiłam bilety na wakacje na drugim koncu Europy i gdy wspomniałam o tym w rozmowie nt. wakacji niektórzy wyrazili wieeeelkie zdziwienie, że przepłaciłam i żem jeleń :( Potem zrobiłam symulację ryanairem/easyjetem przez huby europejskie i wcale nie wyszło mi taniej. Przestałam rozumieć cokolwiek :)

Gość machu pichcu
Kupiłam wlaśnie Lufthansę.

Gość machu pichcu
alpen, nie bardzo rozumiem intencję Twego ostatniego postu :) Nie wyczuwam emocji: był uśmiech czy kpina? :)

Gość Bądź sobą
ryanair opoznienia? :o pierwsze słyszę, jak jedziemy na lotnisko po kogoś-a cała moja rodzina z tych linii korzysta to lądują min. 10 minut szybciej...

Gość machu pichcu
Tez sie zdziwiłam. A tanimi liniami wyszło albo podobnie albo drożej (bo mamy przesiadki). Wyjasniłam ludziom, że Lufa jest lepsza z przediadką na tej trasie, bo jak mi się jeden samolot spóźni to ich broszka żeby zdążyła. A w tanich mają to gdzieś.

2X w roku, nie mam wyboru, ale tanie tez wcale nie zawsze sa tanie, nieraz drozsze od tradycyjnych w wybranym czasie (700 versus 400 PLN)

Gość ja wybieram British
Airways jakoś 200 zł różnicy mi nie robi pomiędzy śmieciowym wizzairem

Gość cfgvbhnjkm
Mam gdzies tanie linie. W ostatecznym rozliczeniu wcale nie są opłacalne. Są tanie ale tylko wtedy, gdy on wybierają termin lotu, z punktu a do b, bez bagażu. Sorry, to ja wybieram termin lotu, lecę z bagażem, czasem z przesiadką.

Gość muzyka łagodzi obyczaje
Autorko, nie wiem, czy zapytałaś na dobrym forum. Tu większość zna jedynie Ryanaira i Wizza. Dowodem jest wypowiedź kogos wyżej (w odpowiedzi na Twe pytanie o linie tradycyjne) ze lata Ryanairem :) To świadczy o poziomie wiedzy i zorirntowania.

Gość machu pichcu
Hmmm..znają tylko tanie linie? Przecież ludzie bogaci latają tradycyjnymi . A tu przecież wszyscy bogaci są . :)