Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazłam psa

ZNALAZŁAM PSA I NIKT GO NIE CHCE WZIĄĆ ,AZYL ODMAWIA

Polecane posty

Gość znalazłam psa
dobra ide spróbować zasnąć , nie wiem czy moi przełożeni lubią psy i bedą wyrozumiali kiedy się spóznie do pracy i będę w nieładzie

Gość znalazłam psa
23:47 [zgłoś do usunięcia] znalazłam psa pies do jutratylko zostanie w nieformalnym DT , przyjechała po niego dziewczyna , jutro azyl ,jak będfzie miejsce ,poryczałam się , ten pies nie chciał iść , musiałam go nieść ,patrzył na mnie jakby chciał powiedzieć "nie oddawaj mnie , kochaj mnie proszę" nigdy w życiu nie wpłacę już kasy na żadne schronisko , znajde DT i tam wspomogę ,a do schroniska kupię przysmaki i OSOBIŚCIE rozdam psiakom . x Babka z toz mi podesłała tą dziewczyne

Gość kaszamannakasza
A slyszalas o "psygarnij.pl" maja strone na facebooku nie wiem dokladnie jak to dziala, ale moze moga pomoc, na fejsbuku masz do nich namiary oni szukaja domow psom i czesto znajduja

Gość wrewrewrew
byle nie na wsiach, tam sa przesądy o psim smalcu, co leczy wszyskie dolegliwosci... :p nie wiem co mam taki defetystyczny nastrój dzisiaj..

Gość przypadkowy .gość
nie dołujcie tej kobiety ! i tak szacun za pomoc , większość dzisiejszych :ludzi" tupnęła by nogą na wałasejącego się psa i poszła dalej a kobieta się zainteresowała nakarmiła wygłaskała , fajny pies znajdzie dom ,sam mam 2 psy ,oba staruszki z azylu , czemu ślepe kulawe staruszki ,a nie puchate szczeniaczki ? bo stare psy potrzebują odejść w miłości ,w ciepłym domu z kochającym panem.

Gość bfrssdfdh
te wszystkie psy zagazowałabym

Gość przypadkowy .gość
a ja bym zagazował wszystkie ludzkie podgatunki

Gość hfdtyuk
kochana ta psina ,widać że ufna i raczej zadbana ,autorko daj znać za jakiś czas co z pieskiem ,dodaję temat do ulubionych i tobie gratuluję czlowieczeństwa

Gość brazowekozaczki
witam sasiadke zTarnowa ;))

Gość hfdtyuk
autorka chyba poszła spać :)

Gość znalazłam psa
cześć sąsiadko tarnowianko ,właśnie pod nr z tego linku który podałaś dzwoniłam i ta babeczka podesłała w końcu dziewczynę która psem się na chwilę zajęła , do dziś ,nie wiem co z nią teraz , nocke miałam z głowy , myślałam o tej małej , dałam ogłoszenie z fotami na tarnowiaku ,ale jeszcze nie weszło ,jak wejdzie ,wrzucę link to może puścisz dalej w obieg.

Gość znalazłam psa
hfdtyuk dam znać :)

u mnie okociła sie kotka pod domem,mam swoje dwa wiec zadzwoniłam do schroniska facet przyjechał powiedział że są to koty wolnożyjące i mają prawo do wolności,teraz chodzą głodne,ciągle miauczą zadna fundacja też nie ma miejsc,dawałam ogłoszenia i też zero odezwu.

Gość znalazłam psa
info o psinie : okazało się że mała miała cieczkę ( jakim cudem nie zauważyłam??!!) jest w azylu ,spokojna ,ufna ,słodka , nie ma z nią żadnych problemów ,rozgłoszona na wszelkie sposoby. wrewrewrew- Napędziłaś mi stracha i wyrzutów sumienia , nikt małej nie uśpi ,ma dobrą opiekę ( jak na azyl) ,poza tym jestem w stalym kontakcie z wolentariuszami , jeszcze 12 dni czekania czy zgłosi się właściciel ,ale jeśli ktoś pragnie przyjaciela na dobre i na złe ,takiego który zawsze będzie obok już teraz proszę wziąć pod uwagę tę oto czarną perłę : http://tarnowiak.pl/ogloszenie/360381/dzisiaj-tj-poniedzialek-25-02-13-okolo-godz-22-00/

Gość znalazłam psa
załamana - pewno już nie przeczytasz ,ale daj info o kociakach na FB ,nawet jak nikt nie przygarnie to na pewno ludzie podrzucą jakieś żarełko ,wiem bo mój syn tak robił , ludzie poprzywozili koce ,stare szafki , jeden pan to docieplił odmalował i pod każdym blokiem kociaki mają takie swoje budki a obcy Ludzie Wielkiego Serca podrzucają żarełko

Gość znalazłam psa
tylko nie możesz napisać suchego "pomóż kotom lub przygarnij" trzeba jasno komunikować " potrzeba pomocy dla bezdomnych kocich maluchów , kocyków , karmy itd , napisz gdzie dzieciaki hasają i ile ich jest , jak nikt nie chce działać ,działaj ty , to akurat nie kosztuje a i czasu też wiele nie potrzeba :)

Gość
znalazłam psa - schronisko w Mielcu ją przyjmie.......