Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaaaaaukk

gdy przyciskam skutka..

Polecane posty

Gość gosiaaaaaukk

wychodzi mi coś 'białego' do tego piersi mnie mocno bulą.... co to jest?

Gość moim zdaniem....
No cóż...jesteś w ciąży!

Gość gosiaaaaaukk
nie costyyyy a moze ;O nie nakrecaj mnie

Gość moim zdaniem....
Nie wkręcam Cię....jak byłam w ciąży to miałam pod koniec mokre podkoszulki i to była siara (jak już ktoś wcześniej pisał) A co????? Ty pewnie nic nie wiesz o możliwości ciąży?

Gość gosiaaaaaukk
agness ;O ale to niemożliwe Ja nie mam żadnych objawów ciąży bolą mnie tylko piersi jak je dotykam i ta wydzielinę zauważyłam a okres powinnam dostać za tydzień..

Nie jesteś w ciąży, masz za wysoką prolaktynę - taki hormon. Idź do endokrynologa lub ginekologa po skierowanie na badania hormonów.

Gość moim zdaniem....
Tak z ciekawości pytam.... czemu ściskasz sutek? (wpisałaś błędnie w temacie,hi hi ;) )

jesli nie masz objawow ani nic to mozliwe ze problem z hormonami jak madzia napisala.

Gość gosiaaaaaukk
aha rozumiem,, dzięki dziewczyny jutro pójdę do lekarza a no i sorry za literówkę w temacie nie zauważyłam szybko pisałam :P

Gość a według mnie to
Na bank podwyższony poziom prolaktyny

Gość gosiaaaaaukk
fakt faktem współżyłam 2 tygodnie temu i w ten weekend z narzeczonym ale jakoś nie myślę o ' ciąży' zero objawów:)

przy wycieku z sutków - tzw mlekotoku jest podwyższony poziom prolaktyny, a to może skutkować brakiem owulacji i niskim progesteronem, więc ciężko zajść w ciążę, wiem bo już trochę się staram:(

Gość gosiaaaaaukk
madziusiek30 przykro mi ale miejmy nadzieje i będą dwie kreski 3mam kciuki..:) Ja jeszcze nie planuje mam dopiero 22 lata.. ale jak to napisałaś to teraz mam ' myśli' ze mi będzie ciężko zajść w ciąże.. zobaczymy..

Gość moim zdaniem....
Jak dodałaś więcej informacji,to też twierdze,że nie jesteś w ciąży tylko to problem hormonalny... :) Nie stresuj się ;)

jesteś młoda i jeszcze nie planujesz, więc na wszelki wypadek zbadaj sobie hormony jak coś wyjdzie nie tak to będziesz mogła szybko podleczyć. Wiesz ta prolaktyna skacze pod wpływem stresu lub wysiłku fiz lub po pieszczotach sutków więc spokojnie:) To że ja mam problemy to nie znaczy, ze Ty będziesz mieć:) Przepraszam, że Cie nastraszyłam, nie było to moim celem, ale wiem jedno - teraz wcześniej zadbałabym o swoje zdrowie jeśli mogłabym cofnąć czas. pozdrawiam:)