Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na powaznie

jakie czyny kolidujące z prawem macie na sumieniu?

Polecane posty

Gość Freeeee
To ja bardzo skromnie, bo tylko przekraczanie prędkości (no sorry, ale te ograniczenia u nas są absurdalne :O ) i wyprowadzanie psa bez smyczy. Nie żałuje i nie obiecuje poprawy :P

Gość uuuu mniiiiiiiiii
ja czytalam kodeks wykroczen i nawet spacer po lesie z psem bez smyczy jest zabroniony czy wchodzenie do wody z nim... biedne bylyby psiaki gdyby ich panie przestrzegaly tych przepisow

Gość no i słusznie
bo dlaczego ludzie mają uciekać przed psami w lesie, w górach czy moczyć sie w tej samej wodzie co psy? Chcesz sie kapać z psem, rób to we włąsnej wannie. Własciciele psów są niezwykle bezczelni i wydaje im sie że są bezkarni. W Polsce pies jest ważniejszy niż człowiek. A żeby was tak pogryzły te wasze pupilki.

Gość czasssss
Mój pies jest wyszkolony i smycz jest prawie zbędna. Nie wolno mu do nikogo podchodzić i zaczepiać. A ludzie to są już kurwa wszędzie, nigdzie nie można się ruszyć, żeby kogoś nie spotkać. Strasznie to upierdliwe. Ja tam bardziej brzydzę się moczyć w tej samej wodzie z ludźmi niż z psem. Ludzie sie pocą, plują, smarkają i nierzadko sikają do wody :O I to bzdura, że pies ważniejszy niż człowiek. Właśnie psom nic nie wolno a ludzie to święte krowy kurwa :O

Gość jak ktos zyje z psem
to pies jest ważniejszy niż reszta świata, weź go jeszcze do łóżka i uprawiaj z nim seks, pewnie już to robisz.

Gość uuuu mniiiiiiiiii
ludzie mają uciekać przed psem w lesie? to chyba tyylko ty byłabyś taka strachliwa. po pierwsze- las to odludne miejsce, po drugie- moja ś.p. piesiunia nie gryzła, a jak już ktoś przechodził, to miał pozytywny stosunek do niej...

Gość uuuu mniiiiiiiiii
Właśnie psom nic nie wolno a ludzie to święte krowy k**wa 100% prawdy o tym chorym świecie, a bezczelni to ludzie są- ogółem, a nie własciciele psów jak masz dogofobię to twoj problem

Gość na psy mam paralizator
jakby sie na mnie rzucił, to porażę dziada i niech go właściciel zanosi na plecach do domu.