Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nietykalna....

Intymny problem

Polecane posty

Gość Nietykalna....

Witam, od jakiegoś czasu mam problem podczas stosunku. On przestaje być dla mnie przyjemny. Wręcz bolesny. Bardzo łatwo się rozpraszam, i od razu trace podniecenie. Tak samo jest przy grze wstepnej, wszystko pieknie, podniecona/napalona, gdy zaczyna sie sex to schodzi ze mnie w poł minuty i jest bolesne. Dodam, ze z niewiadomych przyczyn jestem 'ciasna", nigdy wcześniej tak nie było. Czy to może być spowodowane rzadkim stosunkiem, czy też obawą przed bólem? Do ginekologa idę dopiero za miesiac, wiec co robić? Chłopak sadzi że już mnie nie pociąga, dziś sie starał, świeczki, muzyka itp ale brakowało mi tego czegoś i puf! Czar prysł ... Był ktoś może w takiej sytuacji?

Gość MalinowoTrustawkowa
mam podobnie aczkolwiek odczuwam bol podczas kazdego stosunku przynajmniej na poczatku

Gość Nietykalna....
to ja odczuwam dopiero po kilku chwilach

Gość kobieta cafeee
odczuwasz ból bo nie jesteś dostatecznie podniecona, czyli przygotowana do stosunku. W czasie podniecenia pochwa jest bardziej nawilżona i wtedy nie powinno być bólu.

Gość dsaadss
albo brak podniecenia , albo twój partner ma zbyt grubego , a ty jesteś zbyt ciasna

Gość Nietykalna....
nie mogę być ciasna po 34 partnerach

Witam. Mam podobny problem do tego, który opisujecie a mianowicie seks sprawia mi ogromny ból. Kiedyś tak nie było, choć zdarzało się, że odczuwałam dyskomfort. Jednak to co się dzieje teraz już przechodzi ludzkie pojęcie. Nie dość, że cały czas jestem "sucha" to w dodatku kiedy mój chłopak we mnie wchodzi czuję się jakby wszystko w środku mi pękało. Zaczęłam tracić ochotę na jakiekolwiek zbliżenia bo wiem że nie sprawi mi to przyjemności. Jednak chcę też zadowalać swojego faceta, tym bardziej że on cały czas jest na mnie napalony. Dodam też, że biorę tabletki antykoncepcyjne i od dłuższego czasu nie mogę wyleczyć infekcji. Przyjmowałam różne tabletki dopochwowe i maści ale nic nie pomagało. Obecnie jestem w trakcie leczenia, ponieważ po wymazie wyszło, że mam masę bakterii i jakiegoś grzyba. Lekarz sam stwierdził, że leczenie będzie długie. Powiedzcie mi dziewczyny jak sobie z tym poradzić ??? Nieraz nawet kiedy najdzie mnie ochota na seks to po chwili czar pryska bo nawet kiedy on mnie tam całuje nie sprawia mi to takiej przyjemności jak kiedyś.