Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaroookiromantyk

Kobieta mi się wyrywa

Polecane posty

Gość Szaroookiromantyk

Zbyt dużo czasu spędzamy osobno, nie pyta mnie o zgodę w wielu sprawach, potrafi bez informowania mnie o tym wyjechać na jakiś czas, by potem wrócić jakby nic się nie stało. Kocham ją, chciałbym, żeby została moją żoną, ale mam wrażenie, że zbyt dobrze jej na wolności i któregoś dnia nagle zniknie z mojego życia...

Gość Szaroookiromantyk
:(

Gość pojemnik na kobiecy śluz
z takiego wyjazdu może wrócić ożeniona :P

Gość Szaroookiromantyk
Powiedzcie mi, jak mam ją zatrzymać? Widujemy się coraz rzadziej, a ja chcialbym mieć ją ciągle u boku...

Gość przykuj się
do niej

Gość pojemnik na kobiecy śluz
boisz się, że ją stracisz? niech ona zacznie się bać, że straci ciebie kumasz?

Gość mknn
Już teraz widzisz, że to kobieta nie dla Ciebie. Więc sam przeanalizuj ile jesteś w stanie znieść w życiu. Nie sądzę, żeby się zmieniła w przyszłości. Kocha wolność i będzie zawsze uciekać.

to taki typ człowieka i ty napewno jej nie zmienisz. Lepiej zmień obiekt zainteresowań. Im prędzej tym lepiej. A. I nierozumiem tu słowa kocham. Za co? Za wygląd?

Gość tralalalalala
"nie pyta mnie o zgodę w wielu sprawach" przecież nie jesteś jej ojcem :O nie musi Cię prosić o ZGODĘ :) może czuje się zbyt kontrolowana

Gość alicja w lesie
sprobuj z nia porozmawiac. Moze wasz zwiazek traktuje jako luzny.

"Powiedzcie mi, jak mam ją zatrzymać? Widujemy się coraz rzadziej, a ja chcialbym mieć ją ciągle u boku..." po pierwsze nie zatrzymasz kogoś, kto chce odejść po drugie, może ja tłamsisz, może jest cie za dużo, może laska lubi odrobinę niepewności, izolacji by zatęsknić, a ty jej to uniemożliwiasz

Gość komsi9000
Też nigdy nie pytam mojego faceta o zgodę, bez przesady, jestem dorosła i sama o sobie decyduję, jedynie informuję go o swoich planach.

Gość taki jeden facet 28
Nie zatrzymasz jej , uświadom to sobie ,że albo ona sama zechce ,albo nie. Widzisz ,że ona raczej traktuje Cię jako luźną znajomość , nie traktuje Cię do końca serio skoro Cie nie informuje i sobie robi wypady sama. Więc nie angażuj się w to już.