Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porada porada

nestle gerber

Polecane posty

Gość porada porada

Witam potrzebuje porady odnośnie uzyskania zadośćuczynienie od firmy produkującej wyroby dla dzieci " nestle gerber ", nie bede się rozpisywać o co kąkretnie chodzi ale firma ta postanowiła uciec o odpowiedzialnośći za popełnione błedy .Sprawa ewidentnie bedzie pożywką dla Medii czy Sądu sęk w tym że nie wiem co z tym fantem robić.Od samego początku prowadzimy z tą firmą rozmowe korespondencyjną i wszystko było na dobrej drodze kiedy to wczoraj zrzucili wine na nas poszkodowanych.Jesteśmy w posiadaniu niezbitych dowodów obciążających ludzi odpowiedzialnych za ten przypadek który mógł skończyć sie katastrofą w naszej rodzinie,na szczęscie nikomu nic sie nie stało dlatego też sprawe chcieliśmy poprostu załagodzic w postaci zadośćuczynienia(odszkodowania) dzisiaj firma ta jak wspomniałam całkowicie odcieła sie od sprawy i zbagatelizowała wszelkie konsekfencje dlatego prosze kogoś kto patrzy na to z boku o porade,my podjęlismy ostatni krok w kierunku forum późniejsze skończą sie najpierw poradą adwokacką a później nagłośnieniem wszelkimi dostępnymi drogami faktów i dowodów

Gość adadadmsmsm
Zacznij od znalezienia prawnika- po sposobie pisania niestety widać , że kiepsko u was z wykształceniem. Jak masz dowody np z sanepidu itp to wszystko się może przydać. Opisz sprawę na forach dla rodziców. Tylko trzy razy sie zastanów czy masz dowody bo inaczej firma może cię o zniesławienie oskarżyć.

Gość porada porada
dowody mamy a o nasze wykształcenie się nie martw

Gość M a l i n k a
napisz proszę o co chodzi bo moje dziecko je ich produkty

Gość charaker?
problemy z pisaniem poprawnie masz straszne. Lepiej żeby tą korespondencję pisał ktoś inny bo błąd na błędzie. A takiej osoby nikt nie traktuje poważnie.

Gość porada porada
czy tu chodzi o poprawną pisownie ? czy problem jest inny ?

Gość jjjjjjjujjjju
widze ze ostatnio kts tu robi niezla antyreklame firmie nestle:P konkuencja czyzbyy?

Gość bhjbjh
Autorko- pytasz o poradę a tak naprawdę to nic konkretnego nie piszesz. Chcesz odszkodowanie- idź do prawnika.

Gość do uja
Ciężko coś doradzić nie wiedząc o co chodzi... Właściwie mogłabyś napisać coś więcej.. Trochę niepokoi mnie co dzieje się ostatnio z tą firmą... Co prawda moje dziecko żadko je ich słoiczki, ale je mleko gerber, które ostatnio jest cholernie trudne do zdobycia;/. Zastanawiam się czy go czasem nie wycofują, a jeśli tak to z jakich powodów i czy czasem nie powinnam zrezygnować z tego mleka jeśli są problemy z tą firmą...