Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comamrobiccccccccccc

Moja corka 4miesieczna najada sie na krotko i jest marudna, co robic?

Polecane posty

Moja corka zaczela 4 miesiac, przeszlam na mm bo na piersi wogole sie nie najadala. Jadla o 9 rano 180ml mleka, minely dwie godziny a ona znow placze i chce jesc, co robic???? Ssie smoka tak jakbt byla glodna, juz nie wiem co robic :(

nikt nie doradzi ???????????????

Gość takie moje zdanie jest
Chyba nic nie możesz zrobić. Po za częstym karmieniem. Twoja córka Poprostu szybko trawi to co zjada... Musisz to jakoś przetrwać. Jak skończy 4 miesiące możesz zacząć jej dawać warzywa, zupki.. Może wtedy sie coś zmieni.

Gość radykalna i szczera
mozesz zageszczac mleko kleikiem ryzowym,moze poprostu Twoja coreczka potrzebuje wiecej jedzenia,bardziej tresciwego,skonczyla juz 4 miesiace to smialo mozesz zaczac wprowadzac cos nowego.

Gość adadadmsmsm
jej córka zaczęła 4 miesiąc. Może mleko R zagęszczone?

moja corka zaczela 4 miesiac 22 lutego. a jakie to jest mleko zageszczone? mama mi mowi bym dosypywala do jednego karmienia lyzeczke kaszki ryzowej?

Gość radykalna i szczera
A zaczela 4 miesiac, no to smialo moze lekki kleik ryzowy dac

Gość Mniej lub więcej
a może nie głód jest powodem marudzenia? Moja za chwilę kończy 4 mce i zjada 4 razy dziennie po 180 ml i spokojnie wytrzymuje do kolejnych posilków..... MM powinno się regulować, spróbuj przetrzymać córcię....

przetrzymuje ja, teraz wlasnie przysypia, ale nie ma tez dnia zeby w ciagu dnia przespala dluzej niz 40 min... z czego to wynika ? Moja tesciowa twierdzi ze dziecko jest glodne, bo jak pojedzone to powinna sobie lezec, rozgladac sie, smiac sie a nie plakac skoro nic ja nie boli, a takze nie ma mokro.

boje sie zmieniac mleko, daje jej bebiko i nic jej po nim nie ma, myslalam o kleiku kukurydzianym ? bo ryzowy ponoc zaparcia powoduje...