Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moorrween

Dziwne upodobania mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Moorrween

Witajcie, Ze swoim chłopakiem jestem od ponad dwóch lat. Niemal od samego początku wiedziałam, że Maciek ma dziwne upodobania, ale mu ulegałam. Niemniej, jego fantazje nasilają się dosłownie z tygodnia na tydzień. Najpierw tylko uwielbiał pieścić moje stopy, później, kiedy wyjeżdżaliśmy za miasto, nie chciał, żebym brała ze sobą buty czy skarpetki. No dobra, było to dla mnie dość trudne do zaakceptowania, ale się zgadzałam, bo sama lubię chodzenie boso. W zimie jednak zaczęły się problemy, ale nadal spełniałam jego zachcianki. Od jakiegoś czasu jednak wspólnie zwiedzamy opuszczone miejsca w naszej okolicy (stare fabryki, kompleksy budynków, stare domy) i problem w tym, że każe mi się tam rozbierać i chodzić po nich całkowicie nago. Ale nie tak, że ubrania mam przy sobie i w razie czego mogę je ubrać - zamyka je w samochodzie i twierdzi, że ich nie odzyskam, póki nie zrobie dla nich paru "zadań". Czasami uprawiamy w takich miejscach seks (bo on chce). Kiedy mówię mu, że w okolicy mogą być ludzie i mnie oglądać, mówi, że właśnie to go podnieca. Próbowałam z nim o tym rozmawiać, ale nie docierają do niego żadne argumenty. Mówi, że on spełnia wszystkie moje zachcianki to i ja mogę się od czasu do czasu dla niego poświęcić. A jeśli nie chcę, mogę się od niego wyprowadzić (co jest ciężkie do zrealizowania z uwagi na to, że do domu nie mam co wracać (długa historia), a nie zarabiam wystarczająco dużo, by się utrzymać...). Poza tym przywiązałam się do niego i chciałabym mu to jakoś wyperswadować. Niestety, nic do niego nie dociera. Zupełnie nie wiem co mam z tym zrobić. Jestem w kropce.

Gość kiskakiikk
jesli to nie prowo to zapomnij ze to sie zmieni :) facet lubi szmacic panienki i ty sobie na to pozwoliłaś wieć teraz masz dwie opcje-mieszkać z nim dalej spelniac jego zachcianki i pozwalac sie szmacic, albo sie wyprowadzic skoro mozesz :) a tak z ciekawosci spytam bo zawsze mnie to intrygowalo w takich jak ty, podnieca cie jak on cie tak kurwi?? lubisz to?

Gość Moorrween
Niestety to nie jest żadna prowokacja. Podniecać podnieca, ale nie chcę, żeby to wszystko miało miejsce tylko dlatego "że on chce". Ot, w tym tkwi cały problem tego wszystkiego. Sama lubię trochę ostrzejsze zabawy, ale wtedy, kiedy mam na to ochotę. On tego nie potrafi zrozumieć.

Gość grrgtre
wygląda jak prowo, ale jeśli nie... to facet lubi poniżać kobiety, traktować jak panienkę na telefon,. ma zachciankę , Ty masz ją spełnic, a jak nie to wypier.. . jasno widać, że Cię nie kocha... ja chociażby ze wzgl. na szacunek do samej siebie bym od niego odeszla.

Gość kiskakiikk
no bo twojego faceta pewnie podnieca to że robi z tobą co chce, tylko że w niektórych sytuacjach potrzebne są jakies granice a u was ich nie ma... wiesz według powiedzenia: kobieta powinna być w łóżku kurwą, wsor ludzi dama, a w kuchni kucharką(to ostatnie przereklamowane :) ), tylko twój chce zebys wsrod ludzi tez byla kurwa i o ile w łóżku może to podniecac tak poza nim może sie dla ciebie zle skonczyc

Pewnie podnieca go to że inni ludzie to widza nie przejmuj się kazdy ma fantazje ty mu powiedz że chcesz mu wibratora wsadzic w dupe bo ty masz taka fantazje ciekawe. Co powie.ja np uwielbiam jak inne widza jak jestem nagi albo ja się masturbuje i lubie np anal mojej dziewczyny np lizac jej anal albo palce jej wsadzac.

Gość kiskakiikk
i to co mowi grrgtre- nie kocha cie, gdyby kochal nie chcial by zeby inni uwazali cie za qrwe nawet jesli jestes nią dla niego w sypialni

Gość kiskakiikk
chlopaksexu- jeśli oboje tak lubią :) ale macho nie zapominaj że czasami mogą też lubieć odwrotne sytuacje :) kwestia charakteru i odpowiedniego dopasowania :)

Gość kiskakiikk
*lubić - bo zaraz mnie tu humanistki zjadą :)

Gość niezłaSUkaa
Poprostu jesteś galerianką więc zmień jebaki na innego i problem się rozwiąże :-) następny może będzie chciał Cię tylko walić w dupsko ale to zawsze lepsze niż bieganie po jakiś starych stodołach...

Gość d-marzenieeeeeee
nie czaje??? kaze ci po miescie chdozic BOSO ?? ZIMA TEZ?

Gość porannarosaaa
d-marzenieeeeeee - też mnie to zastanowiło :P po takiej wyprawie pewnie by miała amputowane stopy :P