Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Często kobiety są same sobie winne przemocy wobec nich stosowanej

Polecane posty

Bo zamiast wybierać facetów spokojniejszych, to lecą na jakiś pakerów po sterydach albo na takich co mają ciężkie charaktery. Przykład? Dziewczyna Pistoriusa podobno najpierw dostała kijem w twarz, po czym uciekła do łazienki i jej pijano-naćpany chłopak zaczął strzelać. Podobno była to dziewczyna piękna i inteligentna (prawniczka), poleciała na kasę i sławę beznogiego lekkoatlety, który była agresywnym furiatem. A mogła wziąść sobie jakiegoś prawnika.

Student,ja tam jestem ogólnie za pokojowymi rozwiązaniami,ale dla ciebie zrobię wyjątek: powiedz kiedy,to chętnie przeprowadzę z Tobą pogadankę na temat przemocy wobec kobiet.Oczywiście wezmę kij baseballowy jako pomoc naukową :P

A mogła wziąść sobie jakiegoś prawnika." ---- offerme chociazby :)

twoje stwierdzenie jest zle sformuowane, kobiety nie sa winne tego ,ze ktos je uderzyl...problem zaczyna sie wtedy jesli proceder sie powtarza, a one w tym tkwia...z roznych powodow, nie zawsze chodzi o kase...

ja wiarzac sie zmoim oprawca, nie wiedzialam ,ze tak bedzie ,ale mial bardzo dominujacy charakter co mi sie podobalo bo sama jestem bardzo niezalezna wiec krecilo mnie to, ze ktos moze mnie okielznac...jednak sprawy zaczely sie wymykac spod kontroli,....uwolnienie sie zajelo mi okolo 7 miesiecy...wiedzialam ,ze w koncu moze dojsc do tragedii wiec wzielam nogi za pas...

Dlaczego kobiety wiążą się z agresywnymi mężczyznami? ---- bo niektorym to imponuje, latwo nimi manipulowac, sa ulegle z natury lub zwyczajnie sa tak wychowane i nie potrafia odnalezc sie w innym modelu rodziny

bo niektorym to imponuje, latwo nimi manipulowac, sa ulegle z natury lub zwyczajnie sa tak wychowane i nie potrafia odnalezc sie w innym modelu rodziny x 10/10

Gość kÓgel FoN tzFancisH
....i dostarczają powodów do czynnej wrogości agresorowi.....

fajne prowo :D np jakis powodow dostarczaja ? za slona zupa ? sa faceci, ktorzy lubia widziec strach w oczach kobiety...nie potrzebuja pretekstu...

Gość kÓgel FoN tzFancisH
..to się nazywa wiktymologia...proszę kogoś wyżej..proponuję poczytać o podświadomości i matrycach potrzebujących satysfakcji-nagrody....skrót. ..Identyfikacja z agresorem - mechanizm obronny, odmiana identyfikacji. Polega na przypisywaniu (projekcja) innej osobie własnych agresywnych skłonności, a następnie identyfikowaniu się z tą osobą. ..powodzenia... ...panowie maja zaburzony obraz kobiety...proszę państwa.. ..w związki powinniście wchodzić po wcześniejszych badaniach psychiatrycznych cz y się do tego nadajecie.