Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nei_nei

Kobiecą przyjaźń czyli poszukiwanie idealnego mężczyzny.

Polecane posty

Gość upe w pupe
:P

No przyszli i mi znowu namieszali w głowie ;P Muszę to przemyśleć w drodze do domu bo i tak wyeksploatowalam dziś całą baterie i na rezerwie jadę 😭 I P. S. Wiesz Dark, że Ty mnie czasem oniesmielasz? Jakaś taka zbyt doskonała mi się wydajesz ;)

Zaintrygowana zrobiłam sobie ten "brain sexuality test" i BBC oświadczyło mi, że bliżej mi do 50% męskiego rozumu. Mam wrażenie, że byłby jeszcze bardziej męski ten mój mózg, gdyby nie fakt, że w teście z obiektami 3D za późno się zorientowałam, że należy wybierać po 2 przedmioty odpowiadające innemu pokazanemu z różnych perspektyw, ja zaś wybierałam tylko jeden, dziwiąc się ciutkę, że dwa wyglądają jak ten przykładowy. Przez ten błąd wyszło mi 8 na 12, bo czas mi się skończył na 5 pytaniu. 😠 Wku­rwiające. No i to wybieranie twarzy, które pokazywały jakie cechy w mordzie podobają się bardziej. Skumałam szybko, że to o to chodzi i trochę poirytowana byłam, bo wszystkie twarze wydawały mi się kompletnie nieatrakcyjne i ciężko było wybrać, która z nich bardziej mi się podoba. Zdziwił mnie trochę za to test, w którym trzeba było rozdzielić 50 funtów na dwie osoby - kierując się wrodzonym poczuciem sprawiedliwości wybrałam połowę i chuuuuj. W każdym razie, mój rozumek jest bardziej męski niż żeński. Nie wiem czy mam się z tego cieszyć, czy żałować. ­ Nie, nie wiem po co to napisałam. Tak se tylko napisałam.