Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezoooorientowana

jaka sieć najlepsza play, t-mobile , plus?

Polecane posty

Gość zdezoooorientowana

Macie telefon na kartę? Napiszcie ile kosztuje minuta połączenia i ile kasy musicie doładować co miesiąc?

Gość erearwrwtw
play, 29gr/min doładowujesz za ile chcesz, konto jest ważne przez rok od każdego doładowania... są też inne taryfy, ale wtedy musisz uzupełniać co miesiąc za 25 zł zdaje się :P

Gość zdezoooorientowana
Dzięki!! Ma ktoś z innej sieci?

Gość AS26
Z mojego doświadczenia: Najtańsza - PLAY - ale promocje tylko na przyciągnięcie, jakość usług fatalna (dlatego mam u nich tylko prepaid) Najlepsza - PLUS - niezawodna, ale niestety droższa od konkurencji, promocje też z tego co obserwuję mniej atrakcyjne, jednak trzymam się ich już od 10 lat i nie mogę złego słowa powiedzieć na jakość połączeń, zasięg (abonament na telefony i iplus).

Gość zdezoooorientowana
A konkretnie ile za minutę połączenia i ile za doładowanie na miesiąc?

Gość minutka33
a ja mam wrażenie, że wszystkie sieci mają bardzo podobną finansowo ofertę tylko inaczej przedsatwioną i do rożnych osób docieraj a w ten sposób, a tak na margonesie tutaj wreszcie cos z logiką: http://tnij.org/uqw4

Gość zdezoooorientowana
Oj nie wszystkie. np. heyah i t-mobile na kartę od marca wprowadzają comiesięczną opłatę za to że konto jest rok ważne. Wicie może jak jest w plusie?

Gość Rozbaviony
Śmiesznie że pytasz użytkowników, mając najbardziej aktualną ofertę na stronie każdego z usługodawców :D Heyah: http://www.heyah.pl/na-karte - imo kipska jakość usług, fatalny BOK Orange: http://www.orange.pl/na_karte_indywidualny.phtml - imo kipska jakość usług, cenowa średnia Play http://www.play.pl/oferta/play-karta/ - bardzo kiepska jakość usług, nie dbanie o stałych klientów (abonament), fatalna organizacja BOK Plus http://www.plus.pl/indywidualna/- zakładka Plus na kartę - drogo, ale solidnie, o swoje trzeba powalczyć, jeśli zdecydujesz się na abonament T-Mobile: http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/oferta/nowa_oferta/karta - średnia cenowa, niezła jakość usług

Gość rfsgwrtr
wszystko byle nie orange, plus, t-mobile i ich podmarki :classic_cool:

Gość R78
Jeśli bardziej niż na jakości zależy Ci na kosztach, popytaj wśród znajomych w jakiej są sieci i na tej podstawie wybierz ofertę. W moim otoczeniu większość jest we fleju i się ciskają, że mam telefon w innej sieci (plus, stawiam na niezawodność, dobry zasięg), bo wykupili pakiet za darmo do fleja i dzwonienie do mnie wychodzi im drogo ;)

Gość R78
A Orange ostatnio strasznie kuleje - przynajmniej w moim mieście, jakość zasięgu i rozmów - nawet w nowych telefonach - spadła na łeb, na szyję. Aż się w firmie zastanawiamy nad zmianą operatora.

Dokładnie przez masę lat byłam w Orange a teraz się zastanawiam nad zmianą. Przede wszystkim coś z zasięgiem się porobiło. We własnym domu nie mogę się normalnie poruszać rozmawiając bo ciągle tracę zasięg.

Gość qwerty...
Plus- 0,29 gr za minute do wszystkich w tym play,za 10zł nielimitowane rozmowy z 5 n-rami w plusie. konto wazne rok. Mozna ustawic sobie jeszcze za cała rozmowe z plusem 0.29 gr

Gość VIRGIN MOBILE
Tylko VIRGIN MOBILE 19 groszy do wszystkich, a każde zasilenie to 50% gratis, więc wychodzi niecałe 13 GROSZY

Gość Maja-81
A myślałam, że to tylko u mnie Orange się sypie. Dzięki za informację. Tym samym podjęłam już decyzję, że się przenoszę do Plusa :) Mam od wielu lat firmowy numer u tego operatora i nie mogę złego słowa powiedzieć.

Gość lillekk
a w plusie jaką kwotą trzeba doładować żeby mieć konto ważne rok?

Gość Mandrivan
A powiedzcie mi, drodzy użytkownicy telefonów na kartę prepaid, czy istnieje możliwość sprawdzenia stanu konta innej osoby? Czy można sprawdzić stan doładowania wyłącznie mając telefon z daną kartą w dłoni?

Gość fanka Szymona z pierwszej milo
ja miałam we wszystkich sieciach oprócz heyah i najlepsze to plus i play . orange średni a t mobile nikomu nie polecam. ciągle trzeba pisać skargi, ponaglenia reklamacje... :O

Gość pomarańczka.....
no ja mam playa oferta super ale zasieg... masakra był dopoki nie ustawilam zeby odbieral z sieci orange:D hehe i smiga jak marzenie:)

Gość tylko nie t-mobile
madakra! Wydzwanaja cały czas. Byle bzdet, byle jakas mala promocja, lub troche wiecej zapłacisz i wyjdziesz po za ramy swoich obecnych rachunków i telefon za telefonem.... mówisz ez nic nie chcesz a oni z automatu dzwonia za 10 minut...kiedyś dzwonili do mnie po 20 i odebrałam i co? teraz maja zakodowane w tych swoich głupiutkich systemach ze odbieram po 20 telefony i dzwonią do mnie w twedy...no jaka jestem zła! po z atym jak zapłacisz wiekszy rachunek to próbuja wcisnac ci ofere w tych granicach finansowych ...nic ponizej tej kwoty. Kiedys zapłaciłam 160 zł! tak! 160 zł poniewaz nikt nie poinformował mnie ze płace za to by miec za darmo rozmowy ale prze zto ze osoby te przeszły do innej sieci zostawiając sobie numer zrezygnowały z tej oferty z która płaciłam cos koło 25 zł za osobę a było ich 2. Czyli 50 zł plus koszty rozmów(bez promocji za która płaciłam) plus abonament. Z byle pierdoła dzwonili ale by mnie poinformować o tym to juz nie...

Gość Agacostam
Poradzicie mi jakiś pakiet na kartę? Mieszkam za granicą i z telefonu korzystam sporadycznie, jak przyjadę, oczywiście. Właśnie T-mobile odłączył moje konto od żywych, po 7 latach użytkowania numeru w TAK-TAK, bo nie logowałam się od 4 miesięcy. Jak kupowałam starter, to operator się inaczej nazywał;) Nie tyle chodzi mi o zasięg, co o ważność konta, którego nie będę mogła zasilać, ani wykonywać połączeń przez kilka miesięcy w roku. Aha- do T-mobile już nie wrócę.

Gość Nnnnnnnnnnnnnnn
Orange...

Gość prawictwo pospolite191
play

Gość Agacostam
Tzn w play i orange mam rok ważności konta? Piszcie trochę więcej. Takie hasła to dobre na manifestację:)

Gość Promyk Wiosny
Ja tam polecam PLAY, mają najlepsze telefony, najniższe ceny i wiele dobrych rozwiązań abonamentowych. Zasięg jest najlepszy bo korzystają z nadajników pozostałych operatorów. I ciągle czymś zaskakują- teraz np jako jedyni oferują Klientom możliwość sprzedaży komórek, z których już nie korzystają. Ciekawe rozwiązanie- idziesz ze zbędnymi telefonami i możesz sobie je u nich sprzedać a pieniądze wydajesz na co chcesz. Kumpel np chce poszukać w domu takich komórek i za ta kasę kupić nowego, lepszego smartfona. Można i tak.

Gość gość
Plus to najstarsza sieć w Polsce, posiada największe pokrycie nadajników (najlepszy zasięg). Oferty gówno mnie obchodzą, jedno i to samo. Jedynie Play z czymś nowym wyskoczy od czasu do czasu.

Gość Ja wybrałem Orange i Play
Orange i Play mają rok ważności konta, są w miarę tanie, Orange ma sporo promocji, w taryfie Nowe Orange Go płacę 20 gr/min. jest OK.

Gość gość
Najlepszą siecią komórkową jest no? T-Mobile i Heyah..Reszta to badziewia i wróżenie z fusów!!!