Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zdezoooorientowana

jaka sie膰 najlepsza play, t-mobile , plus?

Polecane posty

Go艣膰 zdezoooorientowana

Macie telefon na kart臋? Napiszcie ile kosztuje minuta po艂膮czenia i ile kasy musicie do艂adowa膰 co miesi膮c?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 erearwrwtw
play, 29gr/min do艂adowujesz za ile chcesz, konto jest wa偶ne przez rok od ka偶dego do艂adowania... s膮 te偶 inne taryfy, ale wtedy musisz uzupe艂nia膰 co miesi膮c za 25 z艂 zdaje si臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdezoooorientowana
Dzi臋ki!! Ma kto艣 z innej sieci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AS26
Z mojego do艣wiadczenia: Najta艅sza - PLAY - ale promocje tylko na przyci膮gni臋cie, jako艣膰 us艂ug fatalna (dlatego mam u nich tylko prepaid) Najlepsza - PLUS - niezawodna, ale niestety dro偶sza od konkurencji, promocje te偶 z tego co obserwuj臋 mniej atrakcyjne, jednak trzymam si臋 ich ju偶 od 10 lat i nie mog臋 z艂ego s艂owa powiedzie膰 na jako艣膰 po艂膮cze艅, zasi臋g (abonament na telefony i iplus).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdezoooorientowana
A konkretnie ile za minut臋 po艂膮czenia i ile za do艂adowanie na miesi膮c?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minutka33
a ja mam wra偶enie, 偶e wszystkie sieci maj膮 bardzo podobn膮 finansowo ofert臋 tylko inaczej przedsatwion膮 i do ro偶nych os贸b docieraj a w ten spos贸b, a tak na margonesie tutaj wreszcie cos z logik膮: http://tnij.org/uqw4

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdezoooorientowana
Oj nie wszystkie. np. heyah i t-mobile na kart臋 od marca wprowadzaj膮 comiesi臋czn膮 op艂at臋 za to 偶e konto jest rok wa偶ne. Wicie mo偶e jak jest w plusie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rozbaviony
艢miesznie 偶e pytasz u偶ytkownik贸w, maj膮c najbardziej aktualn膮 ofert臋 na stronie ka偶dego z us艂ugodawc贸w :D Heyah: http://www.heyah.pl/na-karte - imo kipska jako艣膰 us艂ug, fatalny BOK Orange: http://www.orange.pl/na_karte_indywidualny.phtml - imo kipska jako艣膰 us艂ug, cenowa 艣rednia Play http://www.play.pl/oferta/play-karta/ - bardzo kiepska jako艣膰 us艂ug, nie dbanie o sta艂ych klient贸w (abonament), fatalna organizacja BOK Plus http://www.plus.pl/indywidualna/- zak艂adka Plus na kart臋 - drogo, ale solidnie, o swoje trzeba powalczy膰, je艣li zdecydujesz si臋 na abonament T-Mobile: http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/oferta/nowa_oferta/karta - 艣rednia cenowa, niez艂a jako艣膰 us艂ug

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rfsgwrtr
wszystko byle nie orange, plus, t-mobile i ich podmarki :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R78
Je艣li bardziej ni偶 na jako艣ci zale偶y Ci na kosztach, popytaj w艣r贸d znajomych w jakiej s膮 sieci i na tej podstawie wybierz ofert臋. W moim otoczeniu wi臋kszo艣膰 jest we fleju i si臋 ciskaj膮, 偶e mam telefon w innej sieci (plus, stawiam na niezawodno艣膰, dobry zasi臋g), bo wykupili pakiet za darmo do fleja i dzwonienie do mnie wychodzi im drogo ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R78
A Orange ostatnio strasznie kuleje - przynajmniej w moim mie艣cie, jako艣膰 zasi臋gu i rozm贸w - nawet w nowych telefonach - spad艂a na 艂eb, na szyj臋. A偶 si臋 w firmie zastanawiamy nad zmian膮 operatora.

Udost臋pnij ten post

Dok艂adnie przez mas臋 lat by艂am w Orange a teraz si臋 zastanawiam nad zmian膮. Przede wszystkim co艣 z zasi臋giem si臋 porobi艂o. We w艂asnym domu nie mog臋 si臋 normalnie porusza膰 rozmawiaj膮c bo ci膮gle trac臋 zasi臋g.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qwerty...
Plus- 0,29 gr za minute do wszystkich w tym play,za 10z艂 nielimitowane rozmowy z 5 n-rami w plusie. konto wazne rok. Mozna ustawic sobie jeszcze za ca艂a rozmowe z plusem 0.29 gr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VIRGIN MOBILE
Tylko VIRGIN MOBILE 19 groszy do wszystkich, a ka偶de zasilenie to 50% gratis, wi臋c wychodzi nieca艂e 13 GROSZY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja-81
A my艣la艂am, 偶e to tylko u mnie Orange si臋 sypie. Dzi臋ki za informacj臋. Tym samym podj臋艂am ju偶 decyzj臋, 偶e si臋 przenosz臋 do Plusa :) Mam od wielu lat firmowy numer u tego operatora i nie mog臋 z艂ego s艂owa powiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lillekk
a w plusie jak膮 kwot膮 trzeba do艂adowa膰 偶eby mie膰 konto wa偶ne rok?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mandrivan
A powiedzcie mi, drodzy u偶ytkownicy telefon贸w na kart臋 prepaid, czy istnieje mo偶liwo艣膰 sprawdzenia stanu konta innej osoby? Czy mo偶na sprawdzi膰 stan do艂adowania wy艂膮cznie maj膮c telefon z dan膮 kart膮 w d艂oni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanka Szymona z pierwszej milo
ja mia艂am we wszystkich sieciach opr贸cz heyah i najlepsze to plus i play . orange 艣redni a t mobile nikomu nie polecam. ci膮gle trzeba pisa膰 skargi, ponaglenia reklamacje... :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomara艅czka.....
no ja mam playa oferta super ale zasieg... masakra by艂 dopoki nie ustawilam zeby odbieral z sieci orange:D hehe i smiga jak marzenie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko nie t-mobile
madakra! Wydzwanaja ca艂y czas. Byle bzdet, byle jakas mala promocja, lub troche wiecej zap艂acisz i wyjdziesz po za ramy swoich obecnych rachunk贸w i telefon za telefonem.... m贸wisz ez nic nie chcesz a oni z automatu dzwonia za 10 minut...kiedy艣 dzwonili do mnie po 20 i odebra艂am i co? teraz maja zakodowane w tych swoich g艂upiutkich systemach ze odbieram po 20 telefony i dzwoni膮 do mnie w twedy...no jaka jestem z艂a! po z atym jak zap艂acisz wiekszy rachunek to pr贸buja wcisnac ci ofere w tych granicach finansowych ...nic ponizej tej kwoty. Kiedys zap艂aci艂am 160 z艂! tak! 160 z艂 poniewaz nikt nie poinformowa艂 mnie ze p艂ace za to by miec za darmo rozmowy ale prze zto ze osoby te przesz艂y do innej sieci zostawiaj膮c sobie numer zrezygnowa艂y z tej oferty z kt贸ra p艂aci艂am cos ko艂o 25 z艂 za osob臋 a by艂o ich 2. Czyli 50 z艂 plus koszty rozm贸w(bez promocji za kt贸ra p艂aci艂am) plus abonament. Z byle pierdo艂a dzwonili ale by mnie poinformowa膰 o tym to juz nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agacostam
Poradzicie mi jaki艣 pakiet na kart臋? Mieszkam za granic膮 i z telefonu korzystam sporadycznie, jak przyjad臋, oczywi艣cie. W艂a艣nie T-mobile od艂膮czy艂 moje konto od 偶ywych, po 7 latach u偶ytkowania numeru w TAK-TAK, bo nie logowa艂am si臋 od 4 miesi臋cy. Jak kupowa艂am starter, to operator si臋 inaczej nazywa艂;) Nie tyle chodzi mi o zasi臋g, co o wa偶no艣膰 konta, kt贸rego nie b臋d臋 mog艂a zasila膰, ani wykonywa膰 po艂膮cze艅 przez kilka miesi臋cy w roku. Aha- do T-mobile ju偶 nie wr贸c臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nnnnnnnnnnnnnnn
Orange...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawictwo pospolite191
play

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agacostam
Tzn w play i orange mam rok wa偶no艣ci konta? Piszcie troch臋 wi臋cej. Takie has艂a to dobre na manifestacj臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Promyk Wiosny
Ja tam polecam PLAY, maj膮 najlepsze telefony, najni偶sze ceny i wiele dobrych rozwi膮za艅 abonamentowych. Zasi臋g jest najlepszy bo korzystaj膮 z nadajnik贸w pozosta艂ych operator贸w. I ci膮gle czym艣 zaskakuj膮- teraz np jako jedyni oferuj膮 Klientom mo偶liwo艣膰 sprzeda偶y kom贸rek, z kt贸rych ju偶 nie korzystaj膮. Ciekawe rozwi膮zanie- idziesz ze zb臋dnymi telefonami i mo偶esz sobie je u nich sprzeda膰 a pieni膮dze wydajesz na co chcesz. Kumpel np chce poszuka膰 w domu takich kom贸rek i za ta kas臋 kupi膰 nowego, lepszego smartfona. Mo偶na i tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Plus to najstarsza sie膰 w Polsce, posiada najwi臋ksze pokrycie nadajnik贸w (najlepszy zasi臋g). Oferty g贸wno mnie obchodz膮, jedno i to samo. Jedynie Play z czym艣 nowym wyskoczy od czasu do czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja wybra艂em Orange i Play
Orange i Play maj膮 rok wa偶no艣ci konta, s膮 w miar臋 tanie, Orange ma sporo promocji, w taryfie Nowe Orange Go p艂ac臋 20 gr/min. jest OK.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsz膮 sieci膮 kom贸rkow膮 jest no? T-Mobile i Heyah..Reszta to badziewia i wr贸偶enie z fus贸w!!!

Udost臋pnij ten post