Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???? omg ?????

candida ??????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość ???? omg ?????

wiec podejrzewalam u siebie Candida albicant, zauwazylam kilka razy jakas serowata wydzieline na wargach, polecilam posiew, ja mma wizyte dop za 3 tyg moj partner zrobil posiew i wyszlo ze jest czysty, mozliwe ze ja jestem chora jemu nic nie wyszlo??

Gość vcagzfazfs
chyba nie mozliwe skoro spaliscie ze soba

Gość ???? omg ?????
dzieki!!!

Gość zicoreni
Nie jest regułą że partner zawsze zaraża się grzybicą jednak warto aby leczenie obięło Was obojga, uniknięcie problemu nawrotu infekcji. Ostatnio koleżanka poleciła mi do codziennego stosowania provag żel, którym smaruje się po kąpieli, nawilża, zmniejsza uczucie dyskomfortu, pomaga utrzymać właściwe pH, gdyż zawiera kwas mlekowy, nadtlenek wodoru. Mnie on bardzo pomaga, polecam.

Gość luziik
moze twoj partner po prostu jeszcze sie nie zarazil, mial duzo szczescia, niestety moze to jeszcze nastapic, musicie pamietac o stosowaniu prezerwatyw do czasu twojego wyleczenia, pozniej uwaznie sie obserwuj czy nie masz nawrotu, infekcje intymne lubia powracac.. mozesz sprobowac ochronic sie przed nawrotem zazywajac probiotyki, jak np.provag, ktory ma mnóstwo zywych bakterii korzystnych dla pochwy i chroniacych przed infekcja, ja juz ponad rok biore ten lek i w tym czasie nie mialam nawrotu choroby!

Gość ???? omg ?????
sypiamy ze soba od 7 mies a od 3 zauwazylam to ale lekarz powiedzial ze bardzij podejrzewa infekcje bakteryjna i dal mi tabsy i lactovaginal

Gość walonkaaa
znam tez ten lactovaginal, jest dobry, trzeba tylko pamietac zeby wybrac cala 7dniowa kuracje

może nie masz grzybicy, tylko jakąś infekcję bakteryjną, możesz spróbować lactovaginalu, możesz też provag żel włączyć do pielęgnacji codziennej np. po prysznicu na noc, dobrze łagodzi podrażnienia, nawilża, łagodzi świąd

Gość pozaczasem
Mam do sprzedania lek Alinia(nizonide)-Nitazoxanide jesli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt na mail agnieszka-pietrzyk@gazeta.pl lub tel 791074405 Mam rowniez praziqantel 600mg w tabletkach. Leki te sa na przywry,lamblie,tasiemce,glisty