Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kju

już pół roku szukam pracy

Polecane posty

Gość ghfghfghghfghg
a możesz mi też napisać? magda2x@o2.pl

Gość No to może przestańcie
Oczywiście. Ale nie dzisiaj, dobrze? Jutro się postaram odpisać

Gość kwiatuszekk -
nie dajcie się naciągać i mamić temu człowiekowi

Gość No to może przestańcie
Bo co? Masz dla nich jakąś propozycję? A może jeszcze powiesz, że lepszą od mojej?

Gość SamurajKafeterii
"Masz dla nich jakąś propozycję? A może jeszcze powiesz, że lepszą od mojej?" x Mam dobrą propozycje. Macie ludzie internet, więc możecie pracować dla ludzi z całego świata. Wziąć się do roboty, nauczyć konkretnych umiejętności i pracować jako: koder, programista, grafik, animator itd. Dużo opcji, masa materiałów za darmo w internecie. Potem wbijać na portale międzynarodowe dla freelancerów i łapać zlecenia. Jest tego multum w tej chwili, do tego konkretnych, wyuczonych umiejętności nikt wam nie zabierze, a jest to konkret.

Gość fgt56o
sezon sie zblizatrudkawki np wyjechac zarobic troche kasy i juz macie na zycie a;le jak ktos pl sie trzma to taak bedzie, dziadowanie

Gość żę tak powiem
ja również jestem ciekawa co to za praca, proszę o info, mój e-mail pracadlamnie@onet.pl

Gość delikatny maxiu
ja szukam pare lat zaprzszam do krosna , zobaczycie jak jest , mafia mafia ,mafia internetem podania i nic zreszta planuje odejsc , tak że problem rozwiazany a za smierc obwinie tych co mnie olewali cuj z nimi

Gość A większej głupoty nie mogłeś
wymyślić???

Gość młoda.zdolna.bezrobotna1
Ja szukam pracy od 3 miesięcy, byłam na wielu rozmowach, ale niestety bez skutku :( Ostatnia rozmowa mnie dobiła kompletnie :(

Gość ten koles wam naprawde
odpisal? bo cos mi sie nie chce wierzyc,ze to byla uczciwa propozycja pracy...

Gość godna praca to jaka?
Umowa o dzieło i 7 zł godzina? Oby więcej takich przygłupiastych pracodawców to sami zapieprzać będą.

Gość hafija
Jeśli człowiek chce to pracę znajdzie! Trzeba tylko szukać. Czasami trzeba wziąć słabszą pracę niż ta wymarzona. Z czegoś trzeba w końcu żyć. Ja znalazłam pracę na http://www.gowork.pl/praca_Warszawa i jestem zadowolona chociaż marzyła mi się praca pani dyrektor, nie ma co narzekać

Gość gość
Praca!!! Chętnych proszę o kontakt. www.pieknoiuroda-fm.pl

Gość Kingaaa5
Po pierwsze, to sie tak od razu nie poddawaj. I może poszukaj pracy w jakimś większym mieście.Z tego co widze, to bardzo dużo ofert jest tutaj http://praca.money.pl/praca-warszawa-m1.html . Spróbuj na kilka odpowiedzieć a na pewno ktoś sie w końcu odezwie.

Gość gość
A Viktor siedzi na kafe i zawija Was w sreberka... :D

Gość gość
musicie mieć dobre cv. bez tego nie ma szans.. pracodawca musi was zauważyć. I musi dobrze widzieć wasze umiejętności. Zróbcie sobie cv w generatorze szybkiecv i zobaczycie rożnicę ;)

Gość gość
Nie poddawaj się. Szukaj pracy w solidnej firmie np. Fast group. Tam jest łatwiej o zatrudnienie, oferują ciekawe warunki pracy, umowę o pracę i dodatkowe atrakcje :)

Gość gość
duzo stron jest teraz, ktore oferuja zatrudnienie, np www.humanpro.pl :) warto zostawić cv :)

Gość gość
Cześć, ja byłem w podobnej sytuacji do Ciebie, długo nie mogłem znaleźć pracy na różnych portalach. W końcu dzięki serwisowi www.recrute.pl trafiłem na pracę w której się spełniam. Powodzenia !

Gość wioosenka
jak szukalam pracy to zainteresowałam się zarabianiem przez neta. I działam w programach partnerskich do tej pory mimo że już mam etat. Można sobie fajnie dorobić np tu http://partner.proficredit.pl/ Poczytaj. Jest fajny procent od sprzedaży. A lepiej coś zarobić niż nic.

Szukasz pracy? Zdobądź doświadczenie! Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Na zajęciach praktycznych można nauczyć się wielu zabiegów i wykonywać je w domu całkowicie za darmo! W szkole Delta Edukacja nie ma żadnych ukrytych kosztów i nie podpisuje się umowy!- Zapraszam wszystkie chętne Panie. Szkoła mieści się na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 798149906 . Pozdrawiamy- Delta Edukacja Edytuj post

Gość sensualmassagetenerife
Witam, Proponuje Ci prace w salonie masażu zmysłowego, który znajduję się na Teneryfie. Oferujemy zakwaterowanie oraz kursy masażu. Zeby rozwiać wątpliwości w żadnym wypadku nie chodzi o seks. Jeżeli jesteś zainteresowana proszę o kontakt. 517410782 0034667661413 deeppleasuremassage@gmail.com Aniela

Gość szopen
to bierz walizkę, pakuj się, załatwiaj pracę przez jakąś agencją np. Voorneputten i jazda. Ja tak jeżdżę sporadycznie, potem wracam do PL i żyję sobie tutaj na spokoju za zarobioną kasę. A przy okazji jakaś przygoda jest

Gość wiktoria741
Moim zdaniem jeśli ktoś naprawdę chce to znajdzie pracę. Próbuj dalej, nie poddawaj się. Wysyłaj CV-ki gdzie się tylko da. Warto zajrzeć na http://craft-cv.com/generator/ i zrobić profesjonalne CV. Potencjalny pracodawca na pewno da ci za nie dodatkowe punkty.

Gość Kasia3522
Ja także długo szukałam pracy, ale kiedy długo jej nie mogłam znaleźć postanowiłam się doszkolić. Interesowałam się tematem tworzyw, czytałam regularnie serwis: http://www.tworzywa.pl/ następnie poszłam na kurs i bez problemu znalazłam pracę w branży. Bardzo ważne jest, żeby posiadać jakieś podstawy wiedzy o branży, w którą celujemy. Zwiększa to szansę na dostanie pracy.

Gość tamka
Zrób sobie szkolenie bhp np tutaj http://krajowy.biz/firma,duosystem-izabela-litka . Będzie Ci prościej znaleźć pracę :)

Gość gość
Szukanie pracy to nie jest prosta sprawa. W http://www.humanpro.pl/ jednak moga Ci w tym pomoc. Powinni dopasowac prace do Twoich preferencji.