Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona zastanawia się nad..

Jak Facet NIE ÓSWIADCZY SIĘ do roku , to znaczy że nic z tego nie będzie?

Polecane posty

I mówię tu o dorosłych ludziach w wieku ok 30 lat. Ja jestem w zwiazku 3 miesiące, mam ponad 30 lat i na co zwracać uwagę. facet za mną szaleje, chce razem zamieszkać a ja zatsnawiam się czy warto zamieszakć przed slubem. Układa nam się idealnie. Słysząłam wiele opowiesci ze zdecydowany facet oświadcza się błyskawicznie, czy to rpawda?

u mnie sie to sprawdzilo 2 razy - wiec moglabym powiedziec ze na moim przykladzie to sie sprawdza Moj maz oswiaczyl mi sie po 7 miesiacach bycia razem, wczeniejszy po 10 tyle ze temu odmowilam i sie rozstalismy

totalne bzdury. a jesli chodzi o zamieszkanie ze soba to bardzo polecam - wtedy tak na prawde poznaje sie ta 2a osobe - tak w normalnych sytuacjach, a nie zawsze przygotowana, wyladniona, itp

achh.... "miłość" to kiedy się oświadczy zupełnie nie ma znaczenia czy związek będzie czy nie będzie udany.

Maravilha a mieszkaliście razem przed oświadczynami?

Gość vcagzfazfs
dziwne jak sie ludzie dobrze nie poznaja a juz sie chajtac chca a potem za rozwody i rozczarowania, nie mowie ze zawsze tak jest bo sa wyjatki ale jednak w wiekszosci to sie sprawdza, nawet w moim otoczeniu

Gość kasandracwirekvv
ja mialam oswiadczny po 4,5 roku razem - nic nie wyszlo drugie po 7 miesiacach razem i wiesz co? zalje ze nie powiedzialam tak przy pierwszym chlopaku bo z tym to juz napewno nic nie bedzie ;) nie przejmuj sie powodzenia!

Ja tez uwazam ze to bzdury. Facet ktory podchodzi powaznie do zwiazku oswiadcza sie wtedy gdy jest na to gotowy a nie bo wypada. Rok czasu to bardzo malo by kogos poznac....

my jestesmy razem 4 lata i uklada nam sie tak samo jak na poczatku, czyli swietnie Wszystko zalezy od czlowieka, pewnosci nie masz nigdy

Gość młoda..........
oj tam ;) Ja czekam na oświadczyny az skończę 18 lat, wiem że to młody wiek ale to jedyny sposób by rodzice (szczególnie mama) nie robiła problemów gsy zamieszkam razem. Dodam, ze jestesmy ze sobą już 2 lata ;)