Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawichandra

W lipcu 21 lat a ja dalej prawiczek

Polecane posty

Gość prawichandra

Tylko nie mówcie że nie trafiłem na odpowiednią diewczynę bo była taka dziewczyna którą mógłbym obdarzyć uczuciem ale nawet nie chciała się ze mną spotykać lub nie mówcie że nie chcę robić tego z pierwszą lepszą lafiryndą na dyskotece bo takiej okazji też nie miałem. Mam od dawna przeświadczenie że coś ze mną jest nie tak.

Gość momika..........a....
No jest coś z tobą nie tak

Gość prawichandra
usprawiedliwie sie troche, wczesniej sie moglem nie podobac i faktycznie nie mialem powodzenia bo byłem taki troche gruby ale teraz normalnie wygladam jestem szczuply. Tylko ze wyglad mi sie udalo poprawic a to co w glowie juz nie. Nie wiem od czego zaczac.

Gość taki jeden facet 28
Nie przesadzaj 21 lat to jest jeszcze dobry wiek i czas na ogarnięcie się. Jak zaczniesz teraz to za rok dwa kto wie ,a jak już teraz będziesz się użalał i nie robił nic to z roku na rok coraz gorzej.

Gość momika..........a....
skąd jesteś?

Gość prawichandra
z małejpolski.

Gość taki jeden facet 28
Dodam ,że jeżeli jesteś z tych wrażliwszych chłopaków to nic nie straciłeś bo większość dziewczyn kobiet które zaczęły współżyć w młodym wieku jest jeszcze niestabilne emocjonalnie więc byś miał np dziewczynę na 2-3 miechy która potem by się zaczęła lizać z twoim kumplem na twoich oczach. Druga sprawa to seks w młodym wieku to jak nie masz często wolnej chaty to też jest raczej od przypadku do przypadku. Więc "zysk" mały ,a użeranie się z dziewczynami o rozchwianych emocjach jest uciążliwe. Natomiast dziewczyny spokojniejsze , wrażliwsze dosyć często odkładają pierwsze razy na później(czas studiów) bo one z kolei boją się odrzucenia PO seksie dlatego szukają kolesia który będzie też spokojniejszy i sam bardziej uczuciowy. Seks jest fajny jak się już mieszka z kobietą na swoim ;] czyli raczej 25 lat +

Gość prawichandra
wiem że nastolatka może mieć często siano w głowie ale mi bardziej chodzi o zasade. co jest grane że to nie przychodzi u mnie wszystko naturalną koleją rzeczy?

Gość taki jeden facet 28
może to jest grane ,że za mało działasz w tym kierunku ? we wczesnym wieku duże znaczenie ma popularność , przebojowość ..jak nie masz tych cech masz trudniej. Z wiekiem dla kobiet bardziej się liczy to jak ona sama się czuje przy tobie ,a nie co koleżanki powiedzą ..choć tu też różnie czasami bywa , niektórym nie przechodzi nigdy.

Gość prawichandra
W szkole nic nie działałem a teraz nie wiem jak zacząć.

Gość taki jeden facet 28
też w szkole nic nie działałem bo nie byłem popularny. Zacznij szukać tam gdzie najlepiej się czujesz i np zagaduj sytuacyjnie jak jest ku temu okazja ,albo spróbuj w internecie na portalach randkowych. Nawet jak nic z tego nie wyjdzie to nabierzesz jakiegoś doświadczenia , ogłady.

Gość prawichandra
Czyli mam czekać jeszcze niewiadomo ile czasu

ieku bycie prawiczkiem to nic zlego!! \To atut dla kobiety ktora cie pokocha.. w dzisiejszych czasach malo jesttakich facetow a jednak zdazaja sie takie wyjatki jak tyt.Jesli spotkasz ta jedyna moze byc z ciebie dumna i czuc sie wyjatkowo bo bedzei twoja pierwsza a moze i jedyna. Saka bylam dziewica i jestem w zwiazku z prawiczkiem,zupelnie inna swiadomosc gdyby mial juz kogos przedemna. Cudowna przynaleznosc do siebie i wyjatkowosc zwiazku. Nie patrz na stereotypytylko badz dumny z tego jakijestes!!

Gość taki jeden facet 28
nie masz czekać tylko działać i się rozwijac

Gość prawichandra
A dla innych to jest problem? Nie będę opowiadał jakiś bzdur że nie spotkałem tej jedynej bo prawda jest troche bardziej złożona - nie spotkałem żadnej z którą bym kontakt utrzymywał dłużej niż 5 minut,

Gość prawichandra
Wkrótce? Ja myślę że to jeszcze potrwa bardzo długo.