Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kochanka swojego meza

Kobiety, ktore wiedza, ze on ma kochanke. Sa tu takie?

Polecane posty

Gość bretka
jesteś silną kobietą,i taką spokojna jak byś już nic nie czuła do niego? Ja zaczynam podejrzewać swojego męża za często łapie go na kłamstwach pracuje on w uk i ciężko jest to z konfrontować czy mam racje czy wyobrażnie za dużą

jestem silna o czym przekonalam sie wlasnie dzieki tej zdradzie, ale czy spokojna? Tu pisze spokojnie, na co dzien jestem spokojna, ale mam swoje chwile zalamania. Dzis na przyklad zrobilo mi sie przykro i to bardzo, wyszlam na spacer i sie poplakalam. Czasem jestesmy tak silni, ze zapominamy o swoich slabosciach, wypieramy z siebie swoj bol. Ja na dodatek jestem osoba, ktora ukrywa swoje uczucia, nikt nie wie co czuje i mysle, na co dzien szczesliwa, usmiechnieta. Tylko tu napisalam o swoich uczuciach. Nikt nie zna prawdy procz przyjaciolki, ale nawet przed nia kontroluje juz swoje emocje i uczucia

Dlaczego go podejrzewasz? A co do uczuc do mojego meza to go kochalam gdy dowiedzialam sie o zdradzie i kocham dzis , ale coraz mniej, coraz bardziej mi go zal, coraz bardziej mi wstyd za niego i siebie, bo przeciez ja go wybralam.

Gość bretka
Jak pisałam wyżej on pracuje w UK ja jestem tu ,kilka razy zdażyło mu się że przylatując do mnie, wcześniej zahaczał o inne miasto na dwa trzy dni a szczytem było jak poleciał z UK do australii na 10 dni .A tłumaczył się , że szuka nowych możliwości pracy i zarobku .Nie wieżę w to ,jeśli było by to prawdą to nie powinien tego ukrywać.

Gość taka jedna Ala
nie kochanka swojego meza nie pislam, bo mialam duzo pracy. Ja napisalam ci o wydarzeniach sprzed 9 lat. To dla mnie juz historia i mam do tego dystans. W tej chwili mam inne zycie. Inne miejsce, inna prace, innego meza. Wszystko sie zmienilo. Ja sie zmienilam. W duzej mierze przez to co sie stalo. Rozwod ciagnal sie 3 lata. Zbyt wiele opisywac. Ja mysle, ze w moim przypadku, a wlasciwie przypadku mojego ex bylo tak, ze kochanka nie wiedziala, ze to ja glownie utrzymuje dom i ze to za moje pieniadze sie bawi. Zarabialam 4 razy tyle co maz. On chyba jej tego nie powiedzial. On nie chcial sie pozbyc zrodla utrzymania (czyli mnie), a ona nie wytrzymala i pzryszla do mnie w nadzieji, ze go zostawie ( i slusznie) a ona bedzie mniec wszystko. I tu niespodzianka. Raz wyjechalam na tydzien. Kurcze, ona mi moja bizuterie zabrala i wypila ulubione wino. Jak przyszla do mnie to poprosila kieliszek, bo pewnie mam nowa butelke! Bezczelna co? :).

ogdrzebuje swoj temat chociaz nie wiem czy ktos jeszcze bedzie zainteresowany. U mnie wszystko potoczylo sie troche nie tak jak planowalam. Detektyw zdobyl dowody, ale srednie, trzymanie sie za raczke w restauracji, jakies cmokniecie na ulicy. To za malo. A w dodatku spisal sie do dupy, bo maz sie domyslil:O Jedynym dobrym dowodem jest to jak ona przyznaje sie do romansu, ale to wciaz kurcze za malo. Takze podziekowalam tamtemu detektywowi za wspolprace i teraz mamnowego. Podobno jakis najlepszy, no ale zobaczymy. Na razie meza sledzic nie zamierzam, gdyz zrobil sie czujny i zafundowal swojej ukochanej podstarzalej kochance urlop. Wyslal ja na wakacje, wykasowal jej poprzedni numer z komorki i teraz dzwoni ona do niego z drugiego, nie zapisanego u niego w telefonie:D Oczywiscie ja udaje,ze nic nie wiedzialam i nie wiem;) Powoli widze, ze znow zaczyna sie nabierac i chyba podejrzewa, ze sledzil go ktos inny albo, ze mu sie zdawalo. Ja jestem dobra przykladna zona, ale za 12 dni ona wraca z urlopu i moj mezus myslac, ze uspil moja czujnosc zacznie znow szalec. Ja chcialabym go przylapac konkretnie na zdradzie, ale obawiam sie ze z niego jest tchorz i do naszego domu by jej nie sprowadzil, a szkoda.

Gość kochanka_swojegp_męża
fajnie że się odezwałaś śledze twój topik.... szkoda ze się tak ułóżyło ale wierze że jeszcze wyjdziesz na swoje i ułoży sie tak jak chciałaś...ja mam świetnego męza nic tylko kochać tylko czasami wolałabym żeby był bardziej mężczyzną bo mnie irytuje to ciągłę kocham i przytulanie z jego strony ale tak już jest w naszym związku że ja myślę jak mężczyzna a pon jak kobieta:)

Gość bsds
nie sądzę żeby autorka chciała słuchać o Twoich uniesieniach miłosnych, zwłaszcza kiedy ma taki problem... i na pewno potrzebuje wsparcia , brak empatii z Twojej strony.

eh nie przeszkadza mi jak ktos pisze o swoich uniesieniach:) Ja tez kiedys przez to przechodzlam chociaz nikomu takiego zakonczenia jak u mnie nie zycze.

Gość Mannhri
Nie kochanka swojego męża czytam twój topik, pisz... Jesteś fajna babka, podziwiam Cię. A twój mąż mało inteligentny okaz w dodatku totalna świnia.

Gość taka jedna Ala
nie kochanka swojego meza dobrze, ze sie odezwalas. Trzymam kciuki za Ciebie.

ciesze sie, ze pamietalyscie o moim temacie:) ja teraz nie mam nawet komu sie pozwierzac, bo moja przyjaciolka zostana wyslana na kontrakt do Londynu:( A tak to zawsze moge wam pomarudzic:P o swoim glupim mezu. Ciekawi mnie jeszcze skad wzial pieniadze na jej wakacje, bo ze wspolnego konta nic nie zniknelo, z jego osobistego (do ktorego rzekomo dostepu nie powinnam miec) tez nie. Podejrzewam, ze dostal premie i z tego uszczknal troche dla swej lubej;) Ale sie dowiem w ten weekend bo zapytam jego przelozonego, a mojego szwagra co i jak:P

Gość wiele lat temu
nie kochanka swojego meza jestes po prostu dzielna. chcialabym miec te sile. Kiedy moj maz mnie zdradzil, a bylo to 12 lat temu, i odszedl do niej (ona tez odeszla od meza) to ja bylam jeszcze tak zakochana, ze na wszystko po dobroci sie zgodzilam... Na szczescie dom i wszystko w nim oprocz kanapy bylo moje.... ale dzis jak mysle jaka bylam lagodna, jak sie godzilam, zeby odszedl... nie wstyd mi za to, ale przez lata (teraz juz nie) mi ciazylo, ze jakos nie odegralam sie, ze nigdy mu nie powiedzialam nic zlego, ze, slowem, sie nie wyzylam,.... mam nadzieje, ze wyjdziesz z tego zwyciesko. podziwiam cie za spokoj, zimne wyrachowanie, a jednoczesnie masz taka "sprawiedliwosc" w sobie, bo chcesz tylko co swoje, a wcale go nie chcesz tak do konca zniszczyc.

Gość dffffgfghgh
jakie smieszne baby, nasylac detektywow na męza, zamiast po prostu normalnie pogadac... za kogo wy wyszlyscie za mąż? za kogos kogo ledwo znalyscie? mąz powinien byc najlpeszym przyjacielem i powiedziec wprost, ze juz was nie chce, ze ma kochanke i normalnie wziac rozwod a nie sie bawic w jakies detektywy, dla mnie to jest po prostu smieszne co wy wyprawiacie i jakichs obie mezow wybieracie, chyba takich co dobrze zarabiają i dobrze ruchają, ale komunikacja z nimi zadna.

Gość dfsdffddf
Kiedyś byłam w podobnej sytuacji. Facet zaczął mnie zdradzać, jak siędowiedziałam potoczyło siędośćszybko ;) Miałam wtedy 22 lat, trochęsmarkula, dziśpewnie postąpiłabym inaczej (nie jestem z tego dumna). Otóż doprowadziłam do zwolnienia tej dziewczyny z pracy (znałam kogo trzeba), z tego co wiem długo nic nie mogła znaleźći musiała wrócićdo rodziców do innego miasta (mój były nagle nie chciał z niąbyć, oczywiście chciał do mnie wrócić). Rzeczy byłego oddałam potrzebującym, tyle dobrego z tego wyszło ;)

Gość wiele lat temu
dffffgfghgh, sorry ale o czym autorka ma gadac? maz jej nie powiedzial, tylko kochanke ma , autorka nie moze brac na siebie odpowiedzialnosci za postepowanie meza. teraz musi zadbac o wlasny tylek w tej sytuacji, no to dba najlepiej jak potrafi - utrzadza sie tak, zeby nie zostawiac mu domu i tego czego sie dorobila! chcial sie bawic w zdrade, nie chcial uczciwej rozmowy i odejscia wczesniej, to bedzie sobie mogl spokojnie z kochanka budowac swoja przyszlosc. Od zera!

nie wiem czy jestem sprawiedliwa. Pewnie wedlug mojego meza czy jego kochanki nie, ale ja uwazam, ze jesli chce on zrezygnowac z naszego zycia to niech rezygnuje tez z naszych dobr materialnych. Niech wezmie walizki, swoje ubrania markowe, zegarki, laptopa i nawet samochod. Z takim dobytkiem i pensja niech zaczyna od zera ze swoja ukochana, ale bez naszego domu i naszych oszczednosci:) Nie chce jego krzywdy jak bedzie wyprowadzal sie to mu nawet powiem, ze zycze mu jak najlepiej na nowej drodze zycia, mam zal do niego ze mnie oklamal, ze mnie nie kochal wystarczajaco mocno, ale nie mam zalu o to, ze chce byc z inna. To jego wybor, boli mnie tylko, ze nie potrafil nawet w takiej sytuacji wybrac kobiety porzadnej z klasa i, ze nie umial mi sie przyznac. Tak, wstyd mi, ze takiego clzowieka wybralam na meza.

Gość wiele lat temu
no wlasnie o tym mowilam, jak pisalam o sprawiedliwosci. Ucziciwie, cos czego jemu braklo. A czy ona jest gorsza od ciebie czy nie, niech cie to nie interesuje, nie zatruwa, nie cieszy, nie martwi, nic - ani dobrego ani zlego. Postaraj sie odciac (jak juz bedzie czas, bo na razie w tym tkwisz. Dobranoc

Gość i co ? i jak?
?

witam i znow temacik podnosze, bo moje zycie obecnie przypomina jakas kiepska telenowele chyba:D Dowod zdrady mam, namietny pocalunek w samochodzie po tym jak odebral ja z lotniska z wycieczki, ktora zasponsorowal, ale to nie najwazniejsze. Bo oto sie dowiedzialam,ze na slonecznych wakacjach, za ktore moj maz jelen zaplacil ona poznala kogos:D Tak, to nie zart co mnie cieszy. Moj maz zakonczyl wedlug detektywa ten romans, ale ja mam juz wystarczajaca liczbe dowodow. Ten idiota bilet na wakacje kupil jej uzywajac swojej karty. Czy mozna byc wiekszym idiota? Podobno zakonczyl to zaraz przed switami a zaraz potem pokazaly sie na jej portalu spolecznosciowym wspaniale zdjecia w objeciach jakiegos faceta:D Maz stara sie byc dla mnie cudowny, kochany chociaz dostrzegam smutek w jego oczetach:( W tym tygodniu ide do adwokata dowiedziec sie co i jak. Maz dzis zostal wyslany w delegacje wiec, w swieta nie chcialam psuc nikomu nastroju i robic afery. Niespodzianka bedzie go czekala jak wroci.

Gość jestes glupia autorko
tez mam taka kolezanke, ktora zbiera niezbite dodowy zdrady meza juz od czterech lat a tak naprawde daje mu dupy i nie ma zamiaru od niego odejsc mimo ze ja zdradza:) na 100% jestes z tych kretynek

Gość jestes glupia autorko
jeszcze dodam ze i tak mu wybaczysz i bedziesz mu lizac jaja jak pokorna zonka a przed innymi odegrasz szczesliwa zonke

Gość taunus
Droga autorko, wspolczuje Ci bardzo stresu i tej sytuacji. Podziwiam Cie za niesamowite opanowanie. Zycze duzo szczescia i powodzenia!!!

nie mam zamiaru nic mu wybaczac. Rozwod bedzie, a jak wroci to zastanie spakowane walizki.

Gość żyrafa155
fajnie wszystko zaplanowałaś :) będzie miał za swoje !

Gość katarzynakasia1
Dziewczyny / Kobiety !!! Podobno ponad 50 % facetów zdradza swoje kobiety, a tylko 4 % kobiet sie o tym dowiaduje. Właśnie dziś znalazłam fajny artykuł z podpowiedziami, jak sprawdzić, czy facet cię zdradza. Jest tu nie tylko opis symptomów zdrady, ale też praktyczne porady, jak taką zdradę udowodnić. POLECAM KAZDEJ KOBIECIE - bo nie wiadomo kiedy sie może przydać !!! http://4lady.pl/czy-jestes-zdradzana-jak-to-s prawdzic/

Gość dbnkkkkgtd
up! odezwij się autorko, strasznie trzymam za ciebie kciuki i przesyłam dużo siły! wybrałaś chyba najrozsądniejszą postawę ze wszytskich możliwych w takich sytuacjach- i trzymasz klasę. Mam nadzieję, że w międzyczasie nie straciłaś poziomu

Gość CZeść LIdka a jak tam loty
samolotem?

Gość revolver654
Autorko napisalas, ze " jesli chce on zrezygnowac z naszego zycia to niech rezygnuje tez z naszych dobr materialnych. Niech wezmie walizki, swoje ubrania markowe, zegarki, laptopa i nawet samochod. Z takim dobytkiem i pensja niech zaczyna od zera" Wyjasnij, prosze, dlaczego wedlug Ciebie istnieje alternatywa. Dlaczego on mialby rezygnowac z Waszych WSPOLNYCH dobr, bo Ty tak zdecydowalas. Dorabialiscie sie razem, czesc majatku nalezy do niego, niezaleznie od tego, czy jest Ci wierny, czy nie. Tak powinno byc. Ludzie zawsze sie rozstawali i zawsze beda sie rozstawac. Dzielimy majatek po rowno i do widzenia. Po co Ci detektyw, brakuje Ci klasy, by po prostu odejsc pierwsza i zaczac z polowa tego, co mialas ? Za malo ??? Jasne..trzeba sie jeszcze zemscic. :-(

Gość niezdradzanazona
i jak się sprawy mają autorko>?? sledze z niepokojem i juz sie nie moge doczekac??:)