Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agunia22:)aaaaa

Czy się z nim wiązać?

Polecane posty

Spotykam się z facetem. Ma dwójkę dzieci, na alimenty płaci 700zł. Do tego spłaca dług. Będzie go spłacał jeszcze 3 lata. Dług wziął się z tego, że ten facet miał z byłą meble i lodówkę, pralkę etc na raty. Jak się wyprowadził to dogadali się, że ona to spłaci, bo przecież dzieci potrzebują tych rzeczy. Okazało się, że nie spłacała. Na życie zostaje mu około 1000zł. Chcemy zamieszkać razem. Mam swoje mieszkanie, więc nie trzeba płacić wynajmu. Zarabiam 2000zl, wiec byloby nas stac na to by jakos zyc. Moze nie jakos w luksusach, ale tak normalnie. Jednak zaczynam sie martwic jak to bedzie...

Gość ona zastanawia się nad..
W zyciu nie zwiazałabym sie z facetem z dwojką dzieci. Sama mam rozwodnika z dzieckiem ale JEDYM dzieckiem a nie dwójką. I jeszcze z tego co piszesz to facet zarabia grosze, dziewczyno nie ładuj sie w to, z tego co widzę ejstes młoda. Co to jest 1000 zł????? tyle to on zje w miesiącu a gdzie opłata za media, gdzie jakies waszerpzyjemnosci, gdzie życie, gdzie jakies wasze plany na rpzyszłosc??

Pamietaj ze milosc miloscia, ona sie szybko wypala i wtedy zostanie przy tobie facet ktory gówniane pieniadze zarabia i musi je jeszcze oddawac na dwojke dzieci. Pomyśl jak z kims takim załozyc w przyszlosci rodzinę, przeciez pewnie sama tez chcesz miec dzieci. Jak za 1000 zł mysleć o zakladaniu rodziny??

1000zl to jeszcze przez 3 lata. Potem juz bedzie mial normalne pieniadze. Dlugi ma spore niestety i jest to 900zl miesiecznie. A rodzina? Najpierw musze skonczyc studia. Niby zaoczne, ale chce je skonczyc. Do tego czasu dlugi sie skoncza... Tylko sie boje jak to bedzie z jego dziecmi...

Agunia 3 lata to jak wieczność, i co bedziesz go utrzymywac 3 lata???? przeciez on szukja jakiejś naiwnej bo dobrze wie ze sam sie za te pieniądze nie utrzyma:-( Młoda jestes z tego copiszesz wiec po co sie ładujesz w zwiazek z facetem po rpzejsciach z dwojka dzieci??:-( ja mam 30 lat wiec to jest inaczej ale gdybym była w twoim wieku nigdy w zyciu nie umowiłabym sie nawet raz z facetem ktory ma dziecko/ dzieci, a co dopiero zeby myslec o zameiszkaniu razem i tworzeniu zwiazku

Z tego względu, że studiuję to rodzice opłacają mi rachunki. Jakby się wprowadził spłacaliby połowe. Po zakończeniu nauki chciałabym otworzyć firmę, mam na ten cel odłożone i tych pieniędzy nie tknę. Wtedy mógłby tam pracować, tzn zajmować się firmą a ja mogłabym pomyśleć o naszych dzieciach. Nie wiem jednak jak to będzie z jego dziećmi. Nie byłam nigdy w takiej sytuacji

Gość ,m ,;m
Nigdy w zyciu!!! dla faceta zawsze jego dzieci beda na pierwszym miejscu. tak powinno byc i dziwne by bylo gdyby bylo inaczej, ale ja osobiscie czegos takiego bym nie zniosla...ok skonczysz studia, dlugi sie skoncza ale nigdy nie wiesz co bedzie z jegod ziecmi, one tez dorastaja, moze beda czegos potzrebowaly od ojca, moze ktores zachoruje,,,,pamietaj ty nigdy nie bedziesz u niego na 1wszym miejscu

Agunia czy ty słyszysz co ty opowiadasz?? chcesz zeby on rpacował w twojej firmie??? dziewczyno ty chyba nie wiesz co mowisz, dzis jest krysys, zadne biznesy nie działaja a ty chcesz zeby on w nim pracował:-( Powiedz mi co to jest 1000 zł na dwie osoby??? tyle to wy potrzebujecie na jedzenie a gdzie reszta??? i tak rpzez 3 lata..:-( wez sie dziewczyno rozgladnij za chlopakiem bez zobowiązan i ciesz sie zyciem , bo z tego co piszesz trafiłas najgorszy wariant z mozliwych tj zadłuzony, tatusiek z dwójka dzieci na utrzymaniu, zarabiający grosze

Jak zaczął się ze mną spotykać to nie wiedział, że mam swoje mieszkanie. Zresztą jego rodzice obiecali mu mieszkanie w prezencie ślubnym. Póki co nie myślę o ślubie, ale to byłby dobry start, bo mieszkanie można sprzedać, dołożyc i wybudować się. Kasa to tu najmniejszy problem choć nie ukrywam, że będzie ciężko na początku... Bajrdziej stresuje mnie kwestia dzieci. Jego rodzice są zamożni, ale jak sami mówią przez głupotę wplątał się w długi, więc póki ich nie spłaci to mu nie pomogą. Chociaż myślę, że jakbyśmy zamieszkali razem(a bardzo mnie lubią) to pomogliby chociaż z alimentami.

Jakie 1000zl na dwie osoby? Z tego co wiem 1000zl+2000zl=3000zl... Gdzie te dwa tysiace jest juz po tym co mi zostaje pod zaplaceniu czesnego na studiach...

Nie jestem kretynką... Nie chcę otworzyć czegoś co nie ma racji bytu. To, że jestem młoda nie znaczy, ze totalnie nie mam pojęcia o tym co się dzieje na rynku. Znam się na tym, zajmuję się tym zawodowo. Moim problemem jest to, że nie wiem czego mam się spodziewać. Nie byłam nigdy z facetem z dziećmi.

Agusia przygarnij tego gołodupca jak najszybciej bo widac zes zapatrzona w niego jak w obrazek:-D zycze szczescia chociaz juz teraz wiem ze wam sie nie uda, ale ty musisz sie o tym rpzekonac na wlasnej skórze🖐️

a tak miedzy nami to trzeba byc niezła desperatką zeby w wieku 22 lat wiazac się z gołodupcem -ojcem dwójki dzieci🖐️. Wokół sami kawalerowie a ta woli rozwodnika z bagażem