Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALAMANA KOBIETKKAAD

CZY WAGA 54 KILO na 170 CM TO STRASZNA NIEDOWAGA I ZLE SIE WYGLADA??

Polecane posty

Gość ZALAMANA KOBIETKKAAD

POWIEDZCIE KOCHANI BO JA SLYSZALAM OD LEKARZA ZE TO 6 KILO NIEDOWAGI BO IDEALNA WAGA TO 60 KILO NA 170 CM A JA MAM JUZ 29 LAT I WAZE TYLKO 54 KILO NA 170 CM ALE NIE WIEM JUZ SAMA CZY JESTEM ZA CHUDA CZY NIE..DLA LUDZI OWSZEM CHUDA JESTEM ALE PRZECIEZ WYMIARY MAM NIE NAJGORSZE BIUST 95CM POD BIUSTEM 75 CM TALIA 74 CM SRODEK PUPY 92 CM UDO NAJSZERSZE MIEJSCE 54 CM PODAJE DOKLADNE WYMIARY ZEBY ZOBRAZOWAC JAK WYGLADA MOJA SYLWETKA AHA W NADGARSTKU MAM DOKLADNIE 14,5 CM bo to oznacza jakie mam kosci podobno, jak ktos sie zna na tym

Gość zxzx
A tam bo bmi jest przestarzałą formą oceny budowy ciała i oceny zdrowia.

Gość a prawda jest taka ze
bzdury piszesz, ja mam 172 waże 57kg i nie uwzam się za szczupłą, raczej normalna, pozostale wymiary, ktore podalas mam zblizone wiec jest ok

Gość mmhhh77dfff
laska z taka waga i wzrostem zawsze bedzie szkapa dla ludzi bo szkapa jest:)

Gość nadgartsek mf
chuda szkapa i tyle

Gość prawictwo pospolite181
udo 54 cm ? No to raczej szczupłą nie jesteś .. zgrabne udo ma nie więcej niz 49 cm

Gość aaaaa..,.,.,.
jakies masz problemy skoro swoje cialo co do cm znasz.Trzeba zdrowo racjonalnie jesc , sport uprawiac to recepta na zdrowie teraz i w przyszlosci.Ja mam 168 i waze 53 kg. Moze masz jakies zaburzenia percepcji wlasnego ciala

Gość lekarz chyba wie lepiej
jak masz 168 cm i 53 kilo to masz niedowage i chudzina z ciebie a udo 54 cm to pod posladkiem mam i mam dluuuuugie nogi bARDZO WIEC I TAK CHUDE SA z wygladu:(

Gość aaaaa..,.,.,.
jestem zgrabna i zaokraglona tu i tam:)zalezy od budowy ciala i od genow:)waga nie ejst wiarygodna ani wskaznik bmi

Gość aaaaa..,.,.,.
Myślle, ze po kierunku "dietetyka" informacje mam:) To zalezy od indywidualnych predyspozycji.

jestes zgrabna?? z taka niedowaga??? jezu kochany przeciez powinnas wazyc57 kilo minimum wiec nie klam ile masz w tylku??

Gość aaaaa..,.,.,.
juz mierze specjalnie dla Ciebie :) ja mam juz taka budowe odziedziczona po mamusi: ze nam idzie w tylek i w piersi a reszta szczupla:) w "pupie" mam 94 cm

jezu nie wierze moze zle sie wazysz albo waga zepsuta.... piersi tez masz takie spore... nie rozumiem... nikt ci nie mowi ze jestes za chuda???? a ile masz lat??

Gość Taka jedna fajna lala
Masz bMI 18.7 czyli żadnej nadwagi nie masz. Ja mam ciut wyższe BMI od Ciebie (167 cm, 53kg) i spokojnie mogłabym spaść do Twojego :)

Gość KSKKSSS
Talia 74? To na pewno nie jest chuda :o

bo mi sie na brzucu tylko tluszczyk osadza a nogi i rece chude i wszystko...dlatego w talii mam dla was duzo ale jakbyscie mnie widzialy na zywo to mam taki waski brzuch i chudy wlasnie na szerokosc..:(tylko wydęty bo sporo jem zeby przytyc i nic:(waga stoi

Gość CUDONATTRR
NIEDOWAGA

Gość iotyuityurtyty
autorka jest jakas chora psychicznie. co tu wejde to widze ten temat zakladany dzien w dzien. ja tez jestem przed 30, mam prawie 170 cm a waze 50 kg i sie nie chwale :O i nie, nie jestm chuda, wygladam normalnie.

To zależy od osoby :) ja mam niecałe 170 i ważąc 48 kilo wyglądałam lepiej tzn mniej chudo niż koleżanka, która miała podobny wzrost i ważyła 53. Wszystko zależy od budowy, niektórzy od razu mają wszystkie kości na wierzchu i wtedy wiadomo, że nie wygląda sie dobrze.

Aaaa a lekarz jak widzę jakiś staromodny :o tak jak moja babcia :p kiedyś za komunizmu propagowano wagą według takiego wzoru że jak masz 170 wzrostu prawidłowa waga to 70 - 10 czyli 60 kilo :) ale teraz juz sie od tego odchodzi i możesz sobie zmierzyć BMI, w kazdym razie nie masz żadnej niedowagi, tylko niemądrego lekarza

Gość iotyuityurtyty
a te twoje wymiary są jak dla mnie jakies groteskowe, ty musisz miec bardzo szerokie bary i duzy brzuch, a te uda... cyce jak u dojnej krowy albo po prostu plecy takie szerokie

Gość mnejklfcde
ja nie uwazam zebys miala niedowage, ja mam 172 cm i waze 54 kg i jest ok

Gość 30 lat oczywiscie,ze tak
Dziwne wymiary jak na taką wagę.Ja mam obecnie 68kg,a wymiary takie same,w talii tylko więcej bo prawie 80cm,a udo 50cm,dziwne....

Gość niedowaga jakbyk
fffff

Gość A.......jeszcze cos
Nie jest to tak wielka niedowaga przy drobnej budowie ciala-koscca itd, sa przeciez modelki o wzroscie 180cm i 50 kg - to juz jest niedowaga

Gość rODZkiewka
ILE TYCH TEMATÓW JESZCZE ZAŁOŻYSZ TROLLU