Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dodatek

jak ożywić wnetrze

Polecane posty

Gość dodatek

mam pytanie niedawno z bardzo duzego pokoju zrobilam sobie aneks kuchenny. wiadomo jak to przy remoncie pieniazkow mialo starczyc a jednak zabraklo. i moje wnetrze zostalo w zimnych kolorach teraz chce przy malych kosztach jakos je ozywic. postawilam na kolor szary. kuchnie mam w szarym polysku miedzy szafkami mam również połysk w kolorze białym. dodatki mialy byc w kolorze czerwonym jak np. czajnik bezprzewodowy stoi na blacie bialo czerwony hokery tez sa czerwone w polysku gdzie niegdzie mam zielen np. deska do krojenia.. barek ktory odziela od salonu jest bialy i moje pytanie mam zamiar go okleic czms takim : http://allegro.pl/okleina-samoprzylepna-natura-10-wzorow-szer-67-5cm-i2962019929.html czy to bedzie pasowac jak myslicie?? za barkiem od razu stoi naroznik w kolorze szarym na wprost ktorego mam ciemna szara sciane a na niej zawieszona biala mebloscianka, jakie kolory beda tu pasowac?? jakie dodatki czy takie jak w kuchni czy moze zolty zielony?? i co jeszcze do kuchni bo myslalam o doniczkach z ziolami ale jakiego one maja byc koloru.?? prosze o pomoc bede wdzieczna:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować