Gość dodatek Napisano Luty 26, 2013 mam pytanie niedawno z bardzo duzego pokoju zrobilam sobie aneks kuchenny. wiadomo jak to przy remoncie pieniazkow mialo starczyc a jednak zabraklo. i moje wnetrze zostalo w zimnych kolorach teraz chce przy malych kosztach jakos je ozywic. postawilam na kolor szary. kuchnie mam w szarym polysku miedzy szafkami mam również połysk w kolorze białym. dodatki mialy byc w kolorze czerwonym jak np. czajnik bezprzewodowy stoi na blacie bialo czerwony hokery tez sa czerwone w polysku gdzie niegdzie mam zielen np. deska do krojenia.. barek ktory odziela od salonu jest bialy i moje pytanie mam zamiar go okleic czms takim : http://allegro.pl/okleina-samoprzylepna-natura-10-wzorow-szer-67-5cm-i2962019929.html czy to bedzie pasowac jak myslicie?? za barkiem od razu stoi naroznik w kolorze szarym na wprost ktorego mam ciemna szara sciane a na niej zawieszona biala mebloscianka, jakie kolory beda tu pasowac?? jakie dodatki czy takie jak w kuchni czy moze zolty zielony?? i co jeszcze do kuchni bo myslalam o doniczkach z ziolami ale jakiego one maja byc koloru.?? prosze o pomoc bede wdzieczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach