Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sulinowaaa

Przyznałam się chłopakowi do usunięcia ciąży z gwałtu. Straciłam go na zawsze ?

Polecane posty

Gość Sulinowaaa

Rok temu zostałam zgwałcona przez kolegę na imprezie. Myślałam, że limit nieszczęść dla mnie się wyczerpał, bo pochodzę z rodziny, w której dla ojca priorytetem jest alkohol. Niestety myliłam się. Okazało się, że jestem w ciąży. Trudna sytuacja rodzinna, szkoła, brak wsparcia ze strony bliskich osób oraz to, że pochodzę z małej miejscowości sprawiło, że podjęłam decyzję o aborcji. Wiedziałam, że to co robię jest złe ale nie mogłam inaczej. Nie wiedziała czy pokocham to dziecko czy znienawidzę bo bd mi przypominało o tym co się stało. Przez rok moje życie było piekłem, aż do momentu gdy poznałam Jego. Świat znowu nabrał sensu niestety wyszło jak wyszło dowiedział się prawdy i mnie zostawił. Powiedział, że nie mógłby tak żyć. Twierdzi, że mu bardzo na mnie zależy i coś do mnie czuje ale ta cały sytuacja go przerasta. Mi też jest ciężko ale jak się kogoś kocha to powinno się z nim być na dobre i najgorsze. Dać mu czas do pogodzenia się z tym wszystkim ? Co robić ?

Tak, daj mu czas na przemyślenie. Niech ochłonie. Jeśli mu zależy to na pewno to chociaż przemyśli.