Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwicaR.

ZAGINĄŁ leonberger. NAGRODA! !!

Polecane posty

Gość EwicaR.

http://tablica.pl/oferta/zaginal-leonberger-nagroda-ID26T3d.html#256aa815fc;r:;s: NAGRODA ZA ODDANIE PSA! Zaginął pies: bardzo duży, łagodny, rudo-czarny z czipem. Ma na imię Batat. Rasa - leonberger. Zaginął w noc sylwestrową w Jastrzębiej Górze, na Rozewiu pod latarnią morską. Szukaliśmy go do 2 stycznia, ale musieliśmy wrócić do pracy, więc prosimy o pomoc w znalezieniu zguby. Jeśli ktokolwiek go widział - proszę o złapanie i kontakt ze mną lub z jakimikolwiek służbami. Jeśli jest u kogoś w domu, to proszę powiadomić mnie lub odwieźć psa do schroniska w Wejherowie - już tam na niego czekają i będą do mnie natychmiast dzwonić. nr czipa: 967000009276775

Gość offerma
taka z ciebie pani :D dobrze ci tak! pies to nei zabawka!

Gość typciemny
chyba cie zmartwię,ale własnie wczoraj byłem w chińskiej knajpie w wejherowie i w menu było coś z leonbergera.Być może tylko obroza,ale radziłbym zweryfikować

Gość Elababababa
Mam nadzieje ze sie znajdzie :(

Gość Kiskala
Przecie on wielki jak niedzwiedz:( gdzie sie moze podziewac???

Gość Peciak
nie moje regiony :(

Gość Leukista
tez nie moje :(

Jak można zgubić takie bydle? Co roku jakieś dziecko ląduje w stanie ciężkim ze zmasakrowaną twarzą w szpitalu i ch.. nic się nie zmieniło, nie słyszałem żeby któryś z tych niedorozwiniętych umysłowo właścicieli wylądował w pierdlu a to właśnie ich w pierwszej kolejności powinni nawet nie tyle zamykać co usypiać! Jakieś chore reguły po komunie zostały, byle debil może posiadać psa będącego w stanie zagryźć dorosłego człowieka nie mówiąc już o dziecku, ale rodzic tego dziecka nie może posiadać legalnie narzędzia z którego mógłby odstrzelić głupi łeb atakującemu psu i jego właścicielowi przy okazji! >:/

Gość
Boziu... - czy Ty masz pojęcie o czym piszesz ??? Plujesz się jakbyś miała pojęcie o słowie odnoszącym się do rasy LEONBERGER........ Widać że dla Ciebie, królik i zając to jeden drut............ Po jakiego wała walisz tu swoje nikogo nie interesujące wypociny ?

Gość Leukista
Boziu... tez mysle ze cie pogielo i pomylilas rasy :D

Was pogięło niedorozwoje, co ma rasa do tego idiotki, ludzie tej samej rasy różnią się od siebie, jedni są dobrymi ludźmi a inni seryjnymi mordercami, gwałcicielami, pedofilami a to przecież kurwa ludzie a nie zwierzęta! Właściciele kaukazów, amstafów i innych ludojadów tez zapewniają że to dobre pieski, właściciele kundelków że te najlepsze i co, skąd ataki na ludzi, skąd zagryzione dzieci? Tępe rury, nie chodzi o rasę tylko wielkość i siłę, z chałpy byście nie wyszły gdyby wszyscy tacy mądrzy jak wy puścili swoje "nieszkodliwe" pieski luzem!

Gość Leukista
Boziu... hahahahah chodzi o wielkosc i sile . To w takim przypadku krowy powinny zagryzac inne zwierzeta lacznie z mniejszymi pitbulami . hahha ale ty jestes tępa

Gość lekarzWeterynariiii
"bozie" należało by uspać i to szybko.

Gość Leukista
TAK, TAK, TAK :D:D

Leukista no widzisz jakim jesteś tłumokiem bez wyobraźni, ja nie widzę na ulicach, w parkach, na osiedlach, na placach zabaw zagubionych buchajów... a to dokładnie ten sam gatunek co krowa i jestem przekonany że gdybyś ty tumanie i ten drugi spotkali na swojej drodze takie zwierzę bez opieki zesralibyście się w gacie, dzwonili po policję a na właścicielu nie zostawili suchej nitki!

Lubię zwierzęta, lubię psy, również te duże... ale jak się decydujesz na tak silnego psa to debilu jeden z drugim bądź odpowiedzialnym, zapewnij mu warunki i zagwarantuj bezpieczeństwo osobom trzecim a nie pierdol o krowach atakujących amstafy... bo akurat przypadki pogryzienia krowy przez psa typu bull, rottweiler itp. miały miejsce!

Jełop to jesteś ty i już taka zostaniesz a zrozumiesz jakim jesteś tłumokiem dopiero jak ci odgryzie twarz czyjś łagodny pitbulek puszczony luzem bez kagańca, albo jebnie cię na przystanku pijany kierowca, napadnie ktoś, pobije, zgwałci bo do nich też nic nie masz skoro jeszcze nie miałaś okazji odczuć na własnej skórze i nie zawracasz sobie dupu innymi.

Dokładnie takie pizdy jak ty podchodzą z maleńkim dzieckiem na ulicy do obcego psa bez kagańca, który dałby radę jednym ruchem urwać takiemu dziecku głowę i rozczulają się jaki śliczny amstafik, jaka mordka, pogłaskaj pieska... debilne odmóżdżone istoty!

Gość
Ale co ty tak się pieklisz...........??? Ciężki okres w życiu ??? Co ma wspólnego amstaf czy rotek z leonbergerem, masz pojęcie o czym piszesz ? Skąd wiesz jaki był powód zaginięcia psa tej rasy i nie porównuj rasy ludzkiej, do wyselekcjonowanej psiej rasy bo sama siebie ośmieszasz .....

Tylko na tyle cie stać, żadnych argumentów poza agresywnymi krówkami, to świadczy chyba że sama jesteś jełopem na maksa i cię temat zwyczajnie przerasta... normalnie kosmos. Nic nie mam do tej rasy ani tym bardziej do tego konkretnie psa, tylko do właścicieli i ich lekkomyślności, do jebanych fanatyków którzy nawet pomimo tragedii których ofiarami są najczęściej dzieci bronią słuszności lekceważenia ryzyka związanego z posiadaniem dużego psa i bezkarności odpowiedzialnych za te tragedie właścicieli. Pomimo że już od lat nie mam psa wiedziałbym jakiego zachowania psa spodziewać się w sylwestra, jak temu zapobiec żeby nie dał dyla :-/

Gość
Boziu... - tylko po co te nerwy ??? Nie jestem ani fanatykiem, ani pseudoobrońcą zwierząt.......... Mam 4 duże psy i dwa mniejsze, zajmuje się psami od wielu lat, ale jestem także ojcem................. Cieszę się że wiesz jak postępować z psami, co nie znaczy że masz tak jechać po kimś........ Leonberger to łagodne wielkie psisko, raczej nie zdolne do agresji........sądzę że dowałęsał się komuś na podwórko i ktoś go przygarnął......... Nie ma innej opcji,,,,,tak duży pies szybko byłby zauważony w okolicy......... Inna opcja, że ktoś go po prostu wywiózł, sprzedał............jeżeli się ktoś zna na psach łatwo mógł zauważyć że to pies rasowy...............

Gość kikulka34
Sacryficial Suicide ma 100% racji