Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest ze mna nie tak!?

Ludzie ciągle doszukują się we mnie wad...

Polecane posty

uważałam sie za nawet ladna dziewczyne, a niedlugo skoncze w psychiatrycznym bo moje kompleksy są coraz gorsze :o Napewno wsrod was sa takie osoby, powiedzcie mi komu i po co to robicie? Nie jestem niepewna siebie ani zarozumiala, nie mam na czole napisane że chce mieć jakieś kompleksy...

ludzie robia tak zeby siebie bardziej dowartosciowac :) czuja sie lepsi itp :) najlepiej takich ludzi olac :) po co sie przejmowac? masz swoje zycie rozwijaj siebie i rob wszystko dla siebie a nie dla innych :)

Gość najjaśniejszy władca kafe
może jesteś narcyzem a ludzie cię po prostu sprowadzają na ziemię bo ich wkurzasz tym albo zazdroszczą z drugiej strony to czemu przebywasz z takimi ludźmi

Nie jestem narcyzem, a normalną wesołą dziewczyna, czasem nawet niesmiałą;) Zazdroscic tez nie ma czego, przynajmniej ja tak uwazam... A jednak trafiam na ludzi którzy perfidnie doszukuja sie we mnie najmniejszych wad, obserwujac ludzi nie widzę zeby to sie czesto zdarzało, czuje się... inna..

Gość moncio
Pewnie jestes ladna I chca jak najbardziej cie zdolowac zazdrosc to odpowiednie slowo