Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qweeqwewqweqweqqe

Poznaliście kiedyś geja?

Polecane posty

Gość qweeqwewqweqweqqe

Jezeli tak to jak się o tym dowiedzieliscie? I gdzie go poznalisci? :D

Gość 19aniaaa
Poznałam. To był mój sąsiad, mielismy po 8 lat. Dogadywalismy sie super, lata mijały, on miał zawsze pełno koleżanek ale dziewczyny nie... Skonczyl szkołę, dalej nie ma. Jest fotomodelem, potrafi się ubrac, zachować, jest naprawde przystojny.Jego siostra mi w tajemnicy powiedziała o jego orientacji, mysle ze kwestia czasu jest bezposrednia konfrontacja. Drugi to tez sasiad, znamy sie od urodzenia :) Tak samo jak poprzedni jest kulturalny, ma duzo kolezanek, nie jest brzydki ale nie jest tez tak bardzo przystojny jak tamten, teraz ma 19 i nadal zero, podejrzewam go o homoseksualizm, ale nawet gdyby to relacje sie nie zmienia, bo lubie i szanuje tych ludzi.

Gość najbrzydsze sa golfy
znam 3 gejów, z dwoma pracuje fajni ludzie, nie obnoszą się ze swoja seksualnością, maja długoletnich partnerów, sympatyczni i pomocni. i zawsze zauważą jak np zmienię fryzurę czy zrobię ładny makijaż:)

Gość sjcslk
poznalismy tu na forum jest taki wypierdek maciej gey ladnie sie podpisuje jako niejaki maciek. b

Gość kÓgel FoN tzFancisH
...ŻĄdam nie używania słowa GEJ.....jetto określenie statusu materialnego..w polskich warunkach pedaÓÓŁ....

Gość przedstawiciel handlowy
jednej z firm dostarczającej towar do naszej hurtowni jest właśnie tej postępowej orientacji,spoko gość,ale partner go rzucił,prosił o pomoc w wywiezieniu swoich mebli

Gość giiiiirrrrllll
Hahaha, ja mam gayradar wbudowany chyba, bo łapię od razu vibes :-D ale z drugiej strony, mieszkałam w okolicach "Boystown" przez ponad dwa lata, to wiem, jacy są. Zresztą mam 2 pary znajomych gayów, są przekochani ludzie.

Gość ja znam wielu
Poznawalam w roznych sytuacjach. W pracy , w restauracjach , na wczasach.

Gość przedstawiciel handlowy
up

Gość giiiiirrrrllll
Kogel...ukłon w Twoją stronę :-D jak widzisz piszę gay :-p A przy okazji gay to miłe słowo w angielskim.

Gość kÓgel FoN tzFancisH
..gAy geJ gęgawa ....Sodomita...nuŻający ..w ekSkrementaH..... ...jako wyraz nieakceptacjIIIIIIIIIII...siebe.....forma ..karania......siebie...