Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajaaj

Jak mogłam być taką egoistką

Polecane posty

Gość ajajajajaaj

Od razy na wstępie powiem , że mam 14 lat i że moje dziecinne problemy są głupie, że jestem dzieckiem jakimś, ja jednak jestem niesmiała i ciężko mi zawierać nowe znajomości. J. Jagoda, moja przyjaciółka dawna P. Pati moja przyjaciółka teraz. 1. Przyjaźniłam się z J. prawie 8 lat, od podstawówki i w I gimn. Jednak zaczęłam się też kolegować z P., zresztą oddalałam się od J, mniej gadałyśmy, ona ze swoimi, ja ze swoimi. To było gdzieś w połowie maja. Przed wakacjami i we wakacje i wrzesień paź. było super. Zapewniała mnie że jesteśmy przyjaciółkami na zawsze, najlepsze przyjaciólki itd. potem się zmieniło... 2. Zaczęłyśmy mieć mniej tematów do rozmów, spotykając się nie miałyśmy o czym gadać (z dawną przyjaciółką gadałyśmy jak najęte - normalnie płakałyśmy ze smiechu...) 3. Wczoraj P. powiedziała mi, (napisała na gg...) że ona NIE CHCE PRZYJACIÓŁKI bo nie dorosła do tego (jesteśmy w 2. gimn.). Pisała mi że miała już 3 przyjaciółki i żałuje, że każdą zostawiła i jej nie doceniała. I nie chce mieć przyjaciółki, żeby ona jej nie kontrolowałą że idzie gdzieś z kimś innym. Ja uważam że przyjaźń to nie kontrolowanie itd ale ok. Co mam zrobić? Jak to sobie ułożyć na nowo? Nie wiem już sama. J. już nie odzyskam, ona ma teraz 2 najlepsze kol. Słuchałyśmy 1 ulubionego wykonawcy, a tak nagle jak mnie nie było 1 dzień w szkole, to usunęła wszytsko, w ogóle w szkole ma mnie gdzieś, gada z innymi a jak ja jej coś powiem to jakieś odpowiada mi nie miło i wgl. Wiem że jestem chamem i niedojrzale postąpiłam zostawiająć J. ale cóż... I jeszcze jest tak że jak P. cos mówię opowiadam a ona tylko aha, heheh , i nic więcej, nic nie daje z siebie.

Gość soucess
Jeszcze milion razy Ci się przyjaciółki w życiu zmienią a do przyjaźni nikogo zmusić nie można.