Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahha :)

Julia Pietrucha w Indiach, zdjecia. Cala prawda o Indiach.

Polecane posty

Skopiowalam jej foto z jej profilu na facebook, obecnie Julia jest w Indiach i wstawia na swoj profil duuuuzo zdjec, takie prawdziwe Indie. Jesli ktos chce zobaczyc to zapraszam na profil: https://www.facebook.com/juliapietruchafanpage A tutaj perelka, jedno ze zdjec, na ktorym Julia przedstawia nam jak wygladaja toalety w Indiach. :D http://pokazywarka.pl/sqwvws/

Gość TRJTYUTYUTYU
Ale nie zapominaj ze takie regiony iedne to sa wszedzie na calym swiecie! A Indie niestety maja bardzo duzo takich regionow. taka prawda ;)

Sorry ale nigdzie w Europie takich toalet nie znalazlam a zwiedzilam cala Europe. Ostatnio dziury w podlodze zamiast toalet widzialam na lotnisku w Egipcie ale bylo to 8 lat temu. :D

Gość TRJTYUTYUTYU
Dlaczego porownujesz np Indie do Niemiec?? smieszne:D

Gość TRJTYUTYUTYU
Poza tym nie widze w biedzie i biednych ludziach nic smiesznego !!

Gość do cate cate
czyli racja z tymi dziurami w podlodze zamiast klozetow :) I po co sie tak klamia ? no taaak, cywilizacyjne Indie i zacofanana Polska, co za debilki.

Wcale nie porownuje. Wiesz, w Europie tez jak wszedzie, w kazdym kraju troche biedy, ale takich toalet nie zobaczysz. :)

Polska zacofana? Z ktorej strony?

Eee taaam, w Egipcie widzialam gorsze toalety. Po prostu dziura w ziemii, nawet nic wmurowanego nie bylo.

Gość TRJTYUTYUTYU
No jak zyje 34 lata tak nie widzialam nic takiego..chociaz raz w pociagu byla tylko dziura zamist toalety, ale to bylo dobre 10 lat temu ;)

Gość ludzieeeeeee
przeciez w Indiach sa tez normalne toalety, takie jak u nas. wkurzaja mnie europejskie laleczki ktore jezdza do Indii ifotografuja sama biede i jakies slumskie toalety, ale zdjecia w ladnych miejscach i pieknymi toaletami nie zrobi... Potem polacy mysla, ze tak wlasnie w Indiach jest :o

Gość do cate cate
a co ? nie jest ? do tego w HOTELU !!! znajdz gdziekolwiek w Europie Hotele z takimi sraczami !!!

Gość hahaha834343
w Polsce takich sraczy nie ma, bo nawet jak jakiś dziadek w Pcimiu Dolnym ma wychodek zamiast kibla, to i tak jest w dużo lepszym stanie niż ta dziura w podłodze na zdjęciu. czujecie ile tam jest szczochów, gówna i bakterii kałowych?

Gość psiuubziuuuuuu
No i co z tego ze tu niama,a t am sa? Czy to jest powod zeby smiac z tego kraju?? z tych ludzi? zalosne

Gość swiata krowaaaaa
Tyle lat jezdze do Indii na wycieczki, bylam w roznych hotelach, motelach w kazdym rejonie Indii i jeszcze takiego sracza nie widzialam. Bylam rowniez w prywatnych domach rdzennych Hindusow, ktorzy zapraszali mnie na obiad i kazdy z nich mial normalne ubikacje take jak u nas w Polsce. Przeciez to jest zdjecie z jakiegos slumsu. U nas tez jakby wejsc do slumsow katowickich to by sie czlowiek wystraszyl...

Gość najbrzydsze sa golfy
zazdroszczę jej tych wakacji podróże z plecakiem to to co lubię a co do Indii to nie rozumiem tego zdziwienia:o a myśleliście że jak tam jest? są ludzie bogaci ale większość jest biedna! widać że dziewczyna podróżuje ekonomicznie, jakby chciała to by poszła do droższych hoteli a nie takich za 11zł za dobę

Gość takie sa Indie
i duza czesc Azji niestety. To biedny, zacofany region. Kobiety sa tam zerem, brud, smrod i ubostwo. Sa oczywiscie bogate enklawy ale to kropelka w oceanie biedy i nedzy. Polki wiazac sie z ciapatymi w wiekszosci nie zdaja sobie sprawy jak wyglada kraj ich ciemnoskorego kochasia ani jakie zwyczaje i obyczaje tam panuja.

Gość kible w podlodze sa do tej
pory chocby w bulgarii, i sa to akurat (jezeli chodzi o miejsca publiczne) jedne z najbardziej higienicznych toalet :P

Gość indie wietnam tajlandia
itp itd bieda az piszczy, smrod, brod i ubostwo a wycieczki na 7 dni zaczynaja sie od 4 tys....

Gość psiuubziuuuuuu
Jesli ktos chce poznac kraj ,to zobaczy go z kazdej strnony,tak jak dziewczyna t ego linku. ;) Moze kiedys odwiedze Indie ,bardzo mnie pociagaja tak samo jak jak Japomnia i Tjalndia.Piekne kraje ktore maja tylko do pokazania...ale top moje zdanie :)

Gość psiuubziuuuuuu
Takie wycieczki to dla snobow nic wiecej.:P

Gość takie dziury sa o wiele
bardziej higieniczne, niz klopy d siadania. Poza tym kolo dziury jest czysto, wiec o co chodzi. Ja sie takiego czegos nie brzydzę,w odroznieniu od niektorych strasznych klopow na niektprych polskiech dworcach, nie mowic o pociagach!!! A podrozujac poswiecie sporo takich widzalam.

Gość na zwyklych kiblach
i tak nikt normalny nie siada, za to unoszac dupe balansuja pare cm powyzej deski i sikaja gorzej jak faceci na wszytko co popadnie :O syf i smrod :O

Rączki na tym zdjęciu zaciera i minę zrobiła, jakby miała zamiar nurkować...

Gość do cate cate
nie jak nurkowac, oni sie tak witaja

Gość bghngfhgf
tak Tajlandia zwłaszcza jest godna polecenia. byłam tam i nie polecam. Bogaci Niemcy (i nie tylko) przyjeżdzają uprawiac sex za kase z małymi dziećmi. jak nie byłyyscie tam to poczytajcie troche w necie.

Gość psiuubziuuuuuu
Doskonale wiem co sie dzieje w Tajladnii,nie jade tam przeciez z tego powodu :D A jako turysta jest fajnie zobaczyc wszystko .

Gość psiuubziuuuuuu
Jeszcze jednomiejsce ktore bardzo bymchciala zoabczyc to Peru. :)

Gość alicja86uksss
mowicie ze nie ma nigdzie indziej takich toalet?to dlaczego jak chodzilam do gimnazjum ok 10 lat temu to w szkole w lublinie na kunickiego takie toalety sa dla uczniow!!!!!!!! moze juz to zmienili nie wiem.. ale sory dla mnie to byl szok jak to widzialam a jednak..:D

Gość bvcnbnb
nie wiem w jakiej szkole są takie kible, moze na bialorusi albo ukrainie albo tadzykistanie.