Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka.....ede

Mój mężczyzna nie potrafi się kochać.

Polecane posty

Gość Agatka.....ede

Cześć. Mój facet nie potrafi się kochać. Oczywiście podczas stosunku dba żebym i było jak najlepiej, ale ciągle ze mnie wypada. Kochamy się tylko na jeźdźca i w pozycji klasycznej. On nie potrafi włożyć penisa we mnie, a tamten co chwilę wypada. Ja muszę go wkładać, bo on gniecie i trafić nie umie. Nie ma zbyt dużego, mi się wydaje taki normalny (to mój pierwszy partner sexualny, ja też jestem jego pierwszą). Próbowaliśmy na pieska, On nie umie wejść we mnie. Próbowaliśmy na łyżeczkę, też nici. Od 4 lat kochamy się tylko w tych dwóch pozycjach, a On nawet wejść we mnie nie potrafi... Da się coś z tym zrobić? Kocham go i nie zamierzam go skreślać z wyżej wymienionych problemów, ale irytuje mnie, że muszę co chwilę wkładać tego penisa, a On nie potrafi się kochać. On ma 24 lata, więc już chyba czas się nauczyć.

Gość fkdsmdn
sadze ze albo: 1. ma za malego albo 2. dobrze mu nie staje

Gość fkdsmdn
w ogole to nie rozumiem jak moze nie potrafic wejsc w Ciebie :/

Gość Agatka.....ede
Nie ma za duzego. Ciezko mi powiedziec dokladnie, bo nie mam porownania z innymi.

Gość Agatka.....ede
Mnie to strofuje, bo nie moge sie odprezyc tylko musze go wkladac caly cza. Wasi faceci potrafią od tak wejsc?

"On nie umie wejść we mnie." 3. nie jest zbyt rozgarnięty

Gość Agatka.....ede
Dodam jeszcze, ze jestem zawsze bardzo wilgotna, wiec na pewno nie suchosc jest problemem.

Gość coskkawerka
ale tak macie zawsze czy tylko jak jest szybko??? trafić to chyba każdy umię a twojemu sie chyba poprostu nie chce :/ przestań mu wkładać i powiedz żeby sam trafił to po paru razach sie nauczy:) a co do wypadania to chyba kazdemu sie zdarza czasami:)

"paru razach sie nauczy" tak na pewno, w tym tempie to pewnie koło 50. roku życia

Gość Agatka.....ede
probowal wiele razy wejsc. Nie potrafi, gniecie penisa we mnie.

Gość 6433s
moze nie dzialasz na niego albo ma " z tym" problem"D

gniecie - czyli miękki, widocznie go nie podniecasz (może woli panów lub ...) lub ma problem ze wzwodem, do specjalisty trzeba się udać

Gość ererettt
jak sobie dobrze wypiję to też mi nie chce wejsć, choć mam ochotę się spuścić Najczęściej moja też ma ochotę na ostry sex i się wkurwia na chuja ,ale jak wytrzeźwieje to rano stoi że mogę ją rozerwać

Gość Agatka.....ede
Zawsze twierdzi, ze go podniecam. Nie, Panow na pewno nie woli. Czesto sam zaczyna sie do mnie "dobierac", inicjuje sex, a potem wypada i nie moze wejsc.

Gość do -ja usunęłam
tak jakjuz ktos napisał------nie jest twardy do końca i dlatego nie moze wejśc,a jak juz wejdzie to mu wypada. Proponuje wizyte u specjalisty-zaburzenia erekcji mozna leczyć.

"zawsze twierdzi, ze go podniecam. Nie, Panow na pewno nie woli. " słowa to nie dowód, dalej podtrzymuje: specjalista, bo penis jest od tego, żeby stał

Gość mezalityczka
swego tam czasu miałam takiego jednego filologa,facet jak dąb przyrodzenie przyzwoite ale też zdażało mu się wylatywac ja byłam bardzo wilgotna myślę,że aż ociekająca spróbójcie pozycji na skraju łózka

Gość mezalityczka
wtedy penetrowanie jest bardzo głębokie

Gość Agatka.....ede
Jestem bardzo ciasna, nawet tampony musze miec te male bo reszta jest za duza. On tez mowi, ze jestem ciasna.

Gość Doświadczony przez życie
Albo niech sobie do fioota przywiąże kij od szczotki, będzie miał naprowadzanie i usztywnienie w jednym.

Gość piwnooki brunet
to napewno problem z erekcja. Sprobujcie wlozyc po 3 wytrysku:d efekt bedzie taki jak wyzej wymieniony przez kolezanke. A sprobujcie poz na misjonarza. Gleboko penetruje. Albo na odwruconego jezdzca

Gość Agatka.....ede
My kochamy sie na misjonarza. Sprobujemy odwroconego jezdzca. Dzieki.