Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przesadzam,moze nie

Dziewczyny,co byscie pomyslaly? Mi się wydaje czy on mnie śledzi ?

Polecane posty

Gość moze przesadzam,moze nie

Dzisiaj nasunęła mi się taka mysl... Ale od początku. Chodze do liceum, jestem w klasie maturalnej, zajęcia mam różnie, raz do 11, innym razem do 17. W okolicy kilka razy widziałam chłopaka przeważnie w godz popołudniowych,zwrócilam uwage bo patrzył na mnie. Potem go skojarzyłam, jak zauwazylam po raz któryś w okolicy mojego domu :o Mieszkam na osiedlu i jest taka wnęka za która on zawsze stoi i patrzy na mnie az wejde do domu. Kurcze ja dzis dopiero skojarzylam, ale moze wyolbrzymiam, tylko ze wyobraznia sie nakreca :o Wyglada na normalnego, ma gdzies z 19-20 lat, w ciągu tygodnia go widuję 3-4 razy,w tych porach kiedy wracam do domu.nie znam go, wiem tez ze tutaj nie mieszka.Prosze o wasze zdanie w tej sprawie;)

Gość mika24h prosto z vc
Myślę, że troszkę przesadzasz. Nieraz tak jest, że jak kogoś się raz zauważy, to potem soę go zaczyna cały czas widywać :) A myślę, że jakby Cię śledził faktycznie, to tak, żebyś tego nei widziała.

Gość szminkiroz
hmm .. podejrzana sprawa, obserwuj go, może się zakochał?

Gość najjaśniejszy władca kafe
no u mnie był taki przypadek potem zaczął do mnie mówić cześć i mi po imieniu a na koniec się chciał ze mną umówić :D

Gość Moze mieszka gdzies
w okolicy, skąd wiesz ze nie, nie sposob znać wszystkich.

ja bym kupila gaz do obrony tak na wszelki wypadek :) moze sie zakochal i tak stoi i patrzy sobie na ciebie ale wiesz swirów nie brakuje, nie wracaj po ciemku sama lepiej dmuchac na zimne