Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnmkn

Spieprzone życie, nie wiem co dalej - kto sie czuje podobnie?

Polecane posty

Gość loletta987
@bnmkn@ jestem w identycznej sytuacji co ty :/ z tym, że mieszkam z mamą i narzeczonym...też w 2 pokojowym mieszkaniu. Studia humanistyczne są, jakieś marne doświadczenie w sklepie i telemarketingu też jest, na razie jestem bez pracy, szukam, szukam, szukam, szukam, ale co z tego skoro nawet jeśli zaproszą mnie na rozmowę i twierdzą, że zrobiłam dobre wrażenie zatrudniają kogoś znajomego (wiem na 100% o takich sytuacjach) albo kogoś kto ma doświadczenie...poważnie myślę o wyjeździe za granicę...doszkalam język, znam też średnio więc muszę się podciągnąć. Co prawda myślę nad zmianą języka na norweski...albo coś w tym stylu, bo w Anglii już nas tak pełno, że też będzie ciężko coś znaleźć.

Gość ffhghghghgh
dla mnie bylby ideal jakby moj chlopak z nami zamieszkal, ale mamy za male mieszkanie, moze keidys jak sie przeprowadzimy do wiekszego mieszkania, bardzo bym chciala miec blisko i rodzicow i chlopaka. jestem przywiazana po prostu do rodzicow, zal mi by bylo ich zostawic samych na stare lata.

Gość bnmkn
Ale czy ja coś mówie? Bulwersujesz sie nie wiem o co. Czy powiedziałam ze mam najgorzej na świecie albo że inni nie mają gorzej? Wiadomo że mają. Czy powiedziałam że masz fajnie i lekko? Na pewno nie masz, nic takiego nie twierdze, nie wiem czym sie zbulwersowałas, naprawdę.

Gość bnmkn
ffhghghghgh - no to wlasnie zalezy od relacji z rodzicami. Ja sobie nie wyobrazam z nimi dlugo mieszkac. Fajnie jak masz taki kontakt ze moglabys z nimi mieszkac bez konca, dla mnie taka opcja zupelnie odpada. Nie mamy dobrych relacji, a ja jestem osobą która nienawidzi sie tlumaczyc z czegokolwiek.

Gość bnmkn
loletta987 - norweski fajny ale tez bym sie chyba bala jechac do norwegii calkiem w ciemno, a tam to juz zupelnie nikogo nie znam.

Gość vwvbqev
to jedz z facetem

Gość loletta987
A ostatnio dobiło mnie jeszcze coś. Mój znajomy, który ma tylko gimnazjum, ma b.dobrą gadkę, wciska pracodawcą że ma średnie i go zatrudniają w takich firmach jak plus, orange...i kosi po 3000 3500 tys na mies. A ja nawet nie mam szans na taką pracę bo z wyższym ciężko jest się tam dostać

Gość loletta987
Ja w ciemno też się będę bała jechać...ale mojej cioci znajoma w czerwcu się tam przeprowadza, ma się rozejrzeć jak to tam wygląda i da mi znać czy warto.

Gość bnmkn
vwvbqev - nie mam :D No zawsze łatwiej jak juz tam kogoś masz kto przynajmniej Ci jakos na poczatku pomoze albo chociaz powie co i jak