Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym byc facetem...

idiotka

Polecane posty

Jestem w małżenstwie 5 lat...nigdy ni zdarzylami sie podobna historia z moim mężęm ,do tej pory bylo ok ufalam mu... do tego pamietnego szkolenia...miesiac temu 1pojechal z kolezanka z pracy 2malo pisal i dzwonil 3czulam ze cos nie tak 4kiedy wrocil mial polaczenia i sms y pokasowane 5zrobilam awanture 6 ucieklam do mamy(nie moglam patrzec na niego ona akurat wyjechala w gory wiec mialam wolna chate) 7 pol nocy nie przespalam 7on pisal dzwonil,przysiagl ze nic miedz nimi nie bylo oprocz glupiego smsowegoo flirtu 8dalam sie przeprosic bo to co mowil bylo szczere...ale czuje sie zdradzona 9zdradzona emocjonalnie 10zgwalcona poprostu 11on z nia pracuje 12ja popadam w paranoje 13niedlugo oszaleje 14 wczoraj odrzucilam go w lozku 15przez co tez mam wyrzuty ale ja nie moge 16cos sie zmienilo...

Gość jeju jeju
i jak tu nie wierzyc w kobieca intuicje ? Niech sie korzy, stara , blaga -moze cos go nauczy takie odrzucenie . Ale nie za dlugo go karc , bo odwroci sie i ona go pocieszy -niestety takie zycie.

Gość hgfcuyfytfdy
Ja tez cos czuje ze u mnie"nie tak"i postanowilam odejsc jak tylko bede mogla.Poprostu juz cos peklo i nie da sie zaufania odbudowac bo to juz zawsze bedzie w Twojej glowie,za duzo mnie to kosztuje nerwow

najgorsze jest to ze oni tego nie potrafia zrozumiec dla nich wszystko ok bylo minelo i zyje sie dalej zgadzam sie ale nalezaloby jakos zapewniac ta osobe ze jest najwazniejsza zeby sie nie denerwowala ,nie popadla w paranoje ,ciezko

pomimo ze sie kochat to jest blokada taka w psychice ze po czasie ok to jest tylko na pozor takie urojone

Gość jeju jeju
nie kochana .Nie tedy droga .Jesli wybacza sie , to sie to robi na 100%. Nie mozna wybaczyc troche . Daje sie znow czysta karte i lekko sie obserwuje .A obserwacja nijak sie ma do wyrzutow i podejrzen.To sa zupelnie inne kwestie . To ty masz w tym momencie problem, ty musisz sie z nim uporac. Kumasz ?

Gość hgfcuyfytfdy
I pomyslec ze tak latwo mozna wszystko zrujnowac:(

Gość hgfcuyfytfdy
Mnie juz zabraklo czystych kartek,faceci w wiekszosci wykorzystuja nasza dobroc

Gość jeju jeju
skoro ktos notorycznie zdradza , to wtedy nalezy zastanowic sie nad sensem zwiazku .Zdradzic mozna raz .Blad popelnic -zdarza sie.Wyciga sie wnioski i podejmje decyzje : nie zrobie tego nigdy , badz podoba mi sie i bede robil tak .Tego drugiego osobnika przy drugim potknieciu nalezy wyrzucic z boiska . Chyba , ze czlowiek uzna , ze warto przymykac oko na zdrade, bo tez takie osoby znam .

w tajemnicy ci pwoiem - sa całe dnie, które sa spoko... ale czasami nie chce mi się do domu wracać.. rozumiesz? on nie musi nic robić, nic mówić- po proostu czasami czuję, jak obcym człowiekiem się stał.

nie umiem wybaczyc na 100

BĘDĘ TĘSKNIC TO TEJ MIŁOŚCI, KTÓRA CZUŁAM WCZESNIEJ....

Gość jeju jeju
dlatego poniesiesz porazke . To kwestia czasu . Rozwalisz wszystko.Bedzie to skutek uboczny zdrady meza . Ty tylko rozwalisz klocki lego :-(

potrzebuje zeby mi mowil,co robi,z kim rozmawia gdzie idzie zeby mi mowil ze mnie kocha...a on milczy

chyba musze isc psychologa ,bo zniszcze nasza rodzine