Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olinekk

Ciaża mimo negatywnego testu?Czy to możliwe ?

Polecane posty

Witam Dziewczyny!! Przypuszczam że któraś z Was ma takie doświadczenia jak ciąża mimo testu negatywnego ?? Chodzi o to że przez 3 miesiące staram się z partnerem o bobasa. Miesiąc temu miałam planowaną miesiączkę kilka dni przed tą miesiączka miałam wymioty. Teraz od 2 -3 tygodni czuję się nietypowo tzn.mam wahania nastroju, często chce mi się płakać z byle powodu,biegam często do łazienki na siusiu, różne zachcianki co do jedzenia, przez chwile coś chce a za chwile nie chce tego, a w brzuchu czuję coś takiego jak by ktoś mnie od środka oblał wodą i czuję jak by w środku brzucha poruszało się coś . Wiec chodzi o to, że dzisiaj robiłam test i wyszedł negatywny, pomimo tych moich wymienionych objaw nie wiem teraz czy mogłabym być w ciąży czy to nie możliwe iż test wyszedł negatywny. Czekam na jakieś odpowiedzi od Was.

Gość mysle ze tak bardzo chcesz
tej ciazy,ze ci sie uroiło

Gość Poruszało Ci się
cos w brzuchu?To już ruchy dziecka czujesz?

no własnie o to chodzi ze nie wiem sama czy to ruchy dziecka czy co . przeważnie wieczorem i jak się zmęczę czuję jak by coś się poruszało w brzuchu.

Gość Ruchy dziecka
odczuwalne są koło 20tygodnia ciąży. Myślę, że za bardzo naręcasz się na ciąże i stąd też te objawy. Psychika Ci je podpowiada chociaż nie wykluczone, że ta ciąża jest.W, którym dniu cyklu robiłaś test?W terminie miesiączki, wcześniej?

Gość zxzczx
jelita czujesz i tyle. No chyba że to już ok. 18tc.

Gość jeśli masz troszkę więcej czas
No to przecież do spodziewanej @ masz jeszcze sporo czasu! Po co tak wcześnie robić test i się zadręczać???:/ Test się robi w dniu spodziewanej @ albo nawet parę dni po

Gość jeśli masz troszkę więcej czas
A i jeśli myślisz,że może jesteś w ciąży z poprzedniego cyklu - to na pewno nie! Skoro się staracie,to czekaj jeszcze tydzień i zrób test.Może w tym cyklu się udało.

na niektórych stronach czytałam ze już nawet po 6-10 dniach od stosunku można zrobić test . tak samo jak na ulotce testu ciążowego . już nie wiem w co mam wierzyć

jeśli masz troszkę więcej czas w takim razie poczekam do tego czasu kiedy powinnam dostać miesiączkę i wtedy wykonam ponowny test.