Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znerwicowana Agnieszka ...

od paru dni mam arytmię serca, co to może być?

Polecane posty

Nie będę lecieć ze wszystkim od razu do lekarza, oczywiście jak mi nie przejdzie to pewnie się przejdę za jakiś czas na razie chciałam zasięgnąć Waszych opinii. Więc objawy mam następujące: ni z tego ni z owego nagle zaczyna mi jakby "bulgotać, trzepotać" serce. Trwa to kilka sekund i zdarza się po kilka razy na dzień (dosłownie od niedawna, nie ma nawet tygodnia). Byłam przed okresem, myślałam ze to ma związek, ale okres dostałam a nie przeszło. Hm...uczucie jakbym miała tam dosłownie motyla. Nie mam żadnych innych objawów, oprócz tego, że ogólnie jestem nerwową osobą, podejrzewam u siebie nerwicę lękową :O Jestem dość aktywna, ćwiczę itp, absolutnie te dolegliwości nie nasilają się z ruchem. Co to może być? Mam 27 lat.

tez mam takie chwilowe łopotanie serca ale u mnie sie to zdarza dosc sporadycznie. na twoim miejscu wybralabym sie do lekarza skoro to sie dzieje tak czesto. sama sie nad tym zastanawiam i nie wiem co to moze byc :(

wybiorę się jeśli mi nie przejdzie za jakiś czas, na razie kupiłam sobie magnez, rozważam jeszcze potas, może to chwilowe braki albo po prostu stres :O