Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CC2

urocza dziewczyna z autobusu

Polecane posty

Gość CC2

Spotykam w autobusie uroczą dziewczynę już dłuższy czas, która jeździ do szkoły z koleżanką. Wsiada później i wysiada wcześniej niż ja. Jestem dość nieśmiały i zwłaszcza w takim miejscu gdzie jest pełno ludzi ciężko mi zawierać znajomości, szczególnie jak mnie ktoś onieśmiela tak jak ona. Do tej dziewczyny zagadałem w kwietniu zeszłego roku ale gadaliśmy jakieś 10-15 minut i skończyło się na tym że zapytałem czy nie ma ochoty gdzieś się spotkać ale odmówiła (mogłem się tego spodziewać skoro pierwszy raz ze mną gadała). Dałem sobie więc z nią spokój ale jak w grudniu jak wróciłem do szkoły podczas jazdy autobusem raz słyszałem mając zamknięte oczy że rozmawia o mnie ze swoimi znajomymi a parę dni później razem z koleżanką do mnie się uśmiechały a ja nie zareagowałem i udawałem że tego nie widzę ehhh. Dalej czasem nasze oczy się spotykają w autobusie (ale po dwóch czy trzech spojrzeniach ona już nie patrzy jak widzi mój wzrok) ale nie wiem czy warto zagadać po tych akcjach bo już dużo błędów porobiłem. Wygląda na nieśmiałą i wartościową dziewczynę. Mam 22 a ona 18 lat. Proszę o pomocne rady

Gość wejherland
a na spotted? :O