natixdd3 0 Napisano Luty 26, 2013 Witam. Mam 13 lat i pojawiły się w miejscach intymnych takie małe guzki. Miałam jednen, który wyglądał jak pryszcz ale sam zniknął i zrobił się malutki siniak, posmarowałam maścią na stłuczenia i zniknął. Znowu pojawił się taki guzek na skórze, w okolicy miejsc intymnych i ud. Uprawiam sport, biegam, ćwiczę i nie wiem czy nie jest to spowodowane ciężkim wysiłkiem fizycznym, ale też noszę tylko i wyłącznie spodnie "rurki". Aktualnie ten guzek jest twardy w dotyku, ale też miękki tak jakby był w nim jakiś płyn ale nie widać czy jest ten płyn bo jest tak jakby pod skórą, jest lekko zaczerwieniony, lecz nie też jak jakaś infekcja. Jest w miejscu gdzie spodnie są zszywane. Czuję lekki ból gdy mocniej dotknę. Golę miejsca intymne może to od tego.. Ale to już trzeci taki guzek, co jest nie tak? Tamte guzki znikły same i jak już powiedziałam były małe siniaki ale znikły. Bardzo proszę o odpowiedź, ponieważ martwi mnie to. Konsultowałam się z moją Mamą ale ona też nie wiem co by to mogło być. Pozdrawiam, Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach