Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkakaa

2015 przewidywany rok wejścia waluty EURO

Polecane posty

Gość kkkakaa

Szkoda, że ten czas zbliża się nieubłaganie.... 2015 jest PRZEWIDYWANYM rokiem wejscia euro. Strasznie mi się to nie podoba, nie chce żeby euro bylo w PL/ ale nic już nie można zrobić. jedno jest pewne - na 100% w przyszlości EURO będzie naszą nową walutą :(

Gość Kwazar
a g(ó)wno jeszcze jest narodowe referendum. wystarczy zagłosować przeciw. jedno jest pewne, jak nam to wprowadzą, to raz, że unia już całkiem na ns łapę położy, a dwa, że nieźle dostaniemy po kieszeni.

Gość kkkakaa
To, że dostaniemy po kieszeni to jest pewny fakt ;( okropny fakt. I nie nie nie - to już pewne od tego nie ma odwrotu tak podpisaliśmy "umowę" kiedy weszliśmy do UE, tam jest napisane, że walutę musimy przyjąć to jeden z warunków. Tylko nie ma konkretnej daty kiedy - ale to, że EURO będzie jest na 100% pewne.

Gość kkkkkkl
podobno pierwszym terminem byl 2007 rok potem byl 2009 2012 2015 ostatnio slyszalamm ze 2018 mam nadzieje ze tego nie bedzie konca teraz podobno okolo 60 % polakow jest przeciwko ale czuje oni to wprowadza chocby 99% było przeciwko

Gość fsvgczvzcv
Nie jest prawda, ze nic nie mozesz zrobic. Zeby wprowadzic jakakolwiek walute nie-emitowana przez NBP 2/3 poslow przy bodajze minimum 50% obecnosci musi zmienic Konstytucje. Oni podali 2015 rok bo licza, ze wygraja wybory(przy obecnym ukladzie sil nie ma szans). Ale wszystko zalezy od Ciebie, na kogo zaglosujesz, ja tez zaluje, ze nie ma demokracji bezposredniej jak w Szwajcarii...

Gość Ramzan
a Angole i Helweci mają głęboko w zadach to EURO

Gość ale dostaniecie po dupach
:D:D

Gość Ja wolę euro
Teraz,żeby mieć dwie stówy za granicą,muszę wydać tysiaka.