Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askaa..90

jestem zalamana nie chce mi sie juz nic ;(((((((

Polecane posty

Gość askaa..90

jestem strasznie samotna, ciagle siedze w domu przed komputerem, w ogole nie wychodze z domu czasami sie zdarzy raz na tydzien w weekend bo w tygodniu nawet nie mam z kim, "kolezanki" mnie olaly, maja siebie nawzajem a mnie totalnie w dupie, odzywaja sie tylko jak cos chca albo im sie nudzi, pracy nie potrafie sobie znalezc bo mam nerwice i fobie spoleczna, boje sie wyjsc z domu, do niczego sie nie nadaje, nie potrafie nic zalatwic, nie mam zadnych planow, perspektyw...chlopaka tez nie mam i nigdy nie mialam bo nie potrafie sie z nikim zwiazac, nie nadaje sie do zwiazku i nie wyborazam sobie byc z kims. w dodatku mam okropna cere co chwile wychodza mi jakies syfy, mam pelno plam i blizn na twarzy i bez tapety sie nie ruszam i to tez ma wplyw na moja niechec do wszystkiego :( jest mi zle, wegetuje juz tak od 2 lat i nie zapowiada sie na zadna zmiane, dodam ze mam juz 22 lata i zycie mi ucieka :(((

Gość k-aabc
nie martw się, ja mam wiele lat więcej i te z jestem sama, nie mam pracy a cv mam kiepskie mimo wyksztalcenia

Gość Dagmara0909876
Nie martw się, na pewno czeka na Ciebie coś dobrego. Miałam tak samo, byłam w depresji, aż ni stąd ni zowąd poznałam wspaniałego mężczyznę, z którym teraz jestem zaręczona. Zacznij od czegoś małego, typu wychodzenie do ludzi, spotkania ze znajomymi. A do tego potrzebne są pieniądze. Możesz szukać zwykłej pracy, albo zarabiać przez Internet. Wejdź na http://wyplata.com/ poczytaj co tam jest napisane. Ja sama dostałam taką wypłatę. Chwilę trzeba poczekać, ale pieniądze zawsze się przydają. Trzymam za Ciebie kciuki, nie poddawaj się! Powodzenia! :)

Gość k-paks
abc - jakie masz wykształcenie, uważasz, że ono się liczy, czy ważniejsze to, co w głowie?