Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z klasą :)

TELEDYSKI - które są Wasze ulubione, a których nienawidzicie?

Polecane posty

Gość Facet z klasą :)

Mi najbardziej podoba się teledysk do "Hollywood" Madonny, w którym Madonna siedzi na takim obrotowym telewizorku, szeroko rozkładając przy tym swoje dłuuuuuuugie nogi w pończochach. W tym teledysku występuje również Christina Aguilera - brzydka i tandetna, czyli taka, jaką najbardziej lubię. Natomiast nie mogę ścierpieć teledysku do "Princess Of China" Coldplay i Rihanny. Jak na taką dozę sztuczności ten filmik jest zdecydowanie zbyt patetyczny.

Ja nie lubię tego teledysku i tej piosenkarki która tak przewala oczami jak by była ślepa :O nie pamiętam jak się nazywa,taka wolna bardzo popularna :O

Jessie Ware-Wildest moments :O No nie mogę znieść tej laski :(

Gość A ja zawsze lubiałam
teledysk do Czerwonych korali Bratanków!!!

Gość Absolute Beginner
AB- Fuchse IAM - Unite

Muse Hysteria jest to teledysk który zarazem uwielbiam jak i nienawidzę. Dziewczyna występująca w nim jest uderzająco podobna do dziewczyny którą kiedyś kochałem, a która mnie przez cały czas oszukiwała zapewniając o swojej miłości do mnie, by w końcu zrobić sobie dzieciaka z jakimś tępym fagasem.

Gość kkkkkkl
duzo bylo fajnych teledyskow sprzed 10 lat teraz zapomianych nienawidze lady gagi ostatnio o niej na szczescie nie slychac

Gość ababababababab,988
nie cierpie polskich teledyskow, brak im klasy i sa tandetne okropne, w zasadzie niezelaznie do jakiej muzyki tworzony, kazdy polski teledysk nadaje sie na podklad do disco polo, wyjatek stanowi uważaj =ckod i teledysk do om.-smolika,obateledyski grafiki tej samej osoby, piekne animacje, swego czasu nie moglam oderwac oczu od...teledyskow lady gagi! byly pelne wszystkiego a przy tym niekiczowate, obrzydliwy teledysk Gotye - somebody... fajne teledyski mial ATB - hold me, can't stop, till i come, marakesh, let u go...teledyski Eminema lose yourself i ten z dido, tyle emocji tam było, dramaty

Gość joanahanamnotna
najgorszy teledysk ...mansona i adele :O fajne teledyski kylie minogue, a moj ulubiony to chyba Robie Wiliams i Nicole Kidman, sceny erotyczne :P

Gość klllllllll
moj ulubiony to britney- lucky z roku 2000 strasznie dziecinna ale lubie ja dlatego bo kidys jak to bylo z 15 lat temui wracalam ze szkoly to pomyslalam to o sobie bylo doladnie tak jak w tej piosence wogole muzyka przed 2001 byla inna.... nie uwazacie?

Gość abckkkkk
choc juz minelo tyle lat to wciaz mi czegos brak z tej koncowki lat 90

Gość gfcgbfdxc
Ulubione: - klasyk - Single Ladies Beyonce:) - Love Lockdown Kanye Westa ;) Nie cierpię: - wszystkich LAdy GaGi - wszystkich disco polo badziewi typu Weekend ;/

moj ulubiony teledysk to flashing lights kanye westa ogolnie to moj ulubiony kawalek, zajebisty teledysk ma rihanna do s&m, po prostu swietnie wymyslony. nie nawidze teledysków kawalków techno bo są bez sensu, i tych hipsterskich polskich pizdzielców typu mrozu- roleercoster a juz najgorszym teledyskiem jest ewelina lisowska w strone slonca, nie moge na to patrzec, z polskich jedyny co mi sie podoba teledysk to jest afromental- radio song i WWO kazdy ponad kazdym

Gość wintermute in orange
najpiekniejszy teledysk to sober - toola ❤️

Gość antyyyy
polecam obejrzyjecie koniecznie: Bjork-triumph of a heart Fisz emade-zwierzę bez nogi dizzee rascal-bassline junkie

mój ulubiony to dont cry guns n roses i november rain /thunderstruck ac/dc/dancing in the dark bruce springsteen a nie moge patrzec na morde rihanny

Gość jakis czarny mam
november rain-kocham ten teledysk

Gość xcxxx
Flashing lights Kanye Westa - teledysk taki sobie średni, ale ta piosenka... po prostu piękna :)

Gość nick nie ma znaczenia
R E M - Everybody Hurts ,Reamonn- Supergirl ,Ricky Martin -She bangs ;w ogole wszystkie taneczne/

Gość gość
oops i did it Agan właśnie o to chodzi te słowa wypowiedziałam w 2000 roku

Gość gość
dołączam się do ''november rain'', od kiedy go zobaczyłam chciałam pójść do ślubu w takiej właśnie sukience ehh :) duże wrażenie robią na mnie teledyski Eminema ''when 'Im gone'' i ''white America'' uwielbiam. A Rihanna w teledysku ''Only girl'' wygląda (moim zdaniem) pięknie :)

Gość Miśka 27
Mój ulubiony teledysk hmmm Na pewno nie na widzę teledysku - Przejazd za Darmoszkę Jak macie mocne nerwy to oglądnijcie

Gość gość
Miśka 27 a czemu go nie lubisz? Mi sie spodobał