Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łakotka

ile może sie spóźnić okres ?

Polecane posty

Gość Takajednaaaaaaa
Ja mam 26. Uwazam, ze dopoki sie zabezpieczamy i prezerwatywa nie peknie, tudziez nie zwymiotujemy tabletki, nie ma co sie przejmowac na zapas. Oczywiscie jak okres sie spoznia to warto isc do lekarza ale najpierw pomyslec czy ostatnio sie nie podrozowalo, mialo duzo stresu, chorowalo itp. To moze opoznic okres. Problem z miesiaczkami jest taki, ze im wiecej stresu, tym wieksze opoznienie a im wieksze opoznienie tym wiecej stresu, wiec po pierwsze - relaks!

wiesz co ja tez sie nie przejmuje dopolki nie mija mi termin okresu :/ (w sumie to mam tylko taki maly stresik) jestem pewna ze to nie ciaza jednak przechodzi mi przez mysl ze moze jednak - teraz mam nie regularny okres bo odstawilam tab anty po 6 latach ich brania - planuje zajsc w ciaze w czerwcu - teraz musze sie uporac z paroma problemami zdrowotnymi - dlatego musze uwazac zeby nie wpasc (bo przy moich problemach zdrowotnych lepiej nie zachodzic w ciaze) - w sumie to dopiero pierwszy raz urzywam gumek z narzeczonym bo przez 6 lat bralam tab - stad te obawy - ach jednak te tab to wygoda :)

Gość olenkaaaaaaaaa
autorko i jak ? Zrobiłaś test ?