Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donosy donosy anonimy

Anonimowe donosy

Polecane posty

Czy ktoś składał kiedyś anonimowe donosy do urzędu skarbowego, zusu, inspekcji pracy, sanepidu, urzędu pracy lub mopsu albo urzędu miasta gminy, itp.

Gość ludzie !!!!!
bożżż ! przez myśl normalnemu to nie przebiegnie! idz donoś ty perfidzie! ale masz jak w banku , wróci do ciebie ze zdwojoną!!!!!!!!!!

Np. znam kobiete która przedtym jak dowiedziała się że zostanie zwolniona, wzięła se zwolnienie chorobowe - dzięki czemu ZUS wypłaca jej 80% wypłaty.

Z tego co wiem to np.w Inspekcji Pracy anonimowe zgłoszenia nie są brane pod uwagę.

Ale to jest okradanie państwa :O

Gość poznej wszyscy polaczkowie
beda cie palcem wytykac bo przeciez to normalne zeby kogos okrasc oszukac itd. :classic_cool:

Gość btyhtyrgfrds
ojej znam ileż to ludzi bierze zwolnienia l4 kiedy wiadza że mają być odfajkowane :) to normalne

Ja składałam do PIPu, podawałam swoje dane, ale można zastrzec, iż pracodawcy nie są dane pracownika udostępniane.

Ale jak złoże donos do ZUSU to oni pozostają na to obojętni, czy sprawdzają czy to prawda?

Gość ZNAJDE TWOJE IP:) I NA CIEBIE
TY AUTORZE JAKIE OKRADANIE PANSTWA? Z CZEGO BO TWÓJ POPIEPRZONY TEMAT NIC NIE WNOSI!!! PALANT

mieć kuta w doopie to jak podzieke od losu

Gość można. ja złożyłam anonimowy
do mopsu

Gość walczyć z takimi jak ty !
takimi jak ty ,zaden donos POJEBIE JEST LEKCEWAŻONY PONIEWAŻ ZMIENIEŁY SIE PRZEPISY ale ty jestes kretyn/ka jakich mało i nie wiesz że US i inne cie znajdą poprzez tajnych agentów o któych ty nie masz zieolnego pojecia że istnieją :))

Nie wiem czy skurwysyny, jak nie dostawałam wypłaty i pracodawca nie raczył mnie ubezpieczyć mimo normalnej umowy, to niestety ale za darmo pracować nie będę. Dlatego poszłam do PIPu inaczej bym nie dostała swoich pieniędzy.

Gość hjj__________-
nie dyskutujmy z podłym autorem poniewaz jeszcze na nas doniesie! zakonczmy szambo_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________